Labdarúgás

2024.06.26. 14:34

Hoppá! Váratlan helyen lett vezetőedző Sándor Tamás

A debreceni legenda legutóbb a DEAC-nál dolgozott. Sándor Tamás szomszédos vármegyében vállalt munkát.

Orosz Krisztofer

Sándor Tamás legutóbb a DEAC-nál dolgozott

Forrás: Napló-archív

– Új szakmai stábbal kezdi meg az NB III.-ba frissen feljutott Mátészalka. A csapata új vezetőedzője a debreceni labdarúgás ikonja, Sándor Tamás lesz. A négyszeres magyar bajnok, tizenegyszeres magyar válogatott Sándor Tamás korábban dolgozott edzőként DVSC-ben, majd irányította a Sényőt, ahol bajnoki címet szerzett majd az NB II.-ben és NB III.-ban volt DEAC vezetőedzője. Sándor Tamás szerda délután tartja meg az első edzését Mátészalkán. Kihívásként tekint erre az új feladatra. Szeretné ezt a nagy múltú egyesületet minél magasabb szintre emelni a jövőben – számolt be a szon.hu. 

Sándor Tamás, DVSC, DEAC, Mátészalka
Sándor Tamás eredményes lenne a szabolcsi csapattal
Forrás: Mátészalka/Facebook

Sándor Tamás ismeri a közeget 

A debreceni legenda, a DVSC örökös kilencese nem érkezik ismeretlen terepre Szabolcs vármegyében, hiszen korábban már a Sényő gárdáját is irányította. A Mátészalka vezetőedzője, Sándor Tamás portálunknak úgy fogalmazott, örül, hogy ilyen határozottan kitartottak mellette, s reméli, szép sikereket érhet el a Mátészalka kispadján. – Még a vármegyei bajnokság előtt kerestek meg a vezetők, akkor úgy nézett ki nem jutunk fel, de a Tarpa nem vállalta az NB III.-mat. 

Abban egyeztünk meg, hogy a következő szezonban velem képzelik el a csapat irányítását, szerencsére a csapatom időközben feljutott az NB III.-ba. A közeget ismerem, vannak olyan játékosok is, akikkel ismerjük egymást. Elsődleges célunk, hogy bennmaradjunk a harmadosztályba, a szalka egyébként régóta nem járt ebben a pontvadászatban, a városban is sokan örülnek a gárda jó szereplésének. 

Szeretem a kihívásokat és nagyon megtisztelőnek érzem a feladatot. Mátészalka egész Szabolcs vármegye második legnagyobb települése, ezért egy ütőképes fiatal kerettel, természetesen rutinos játékosokkal kiegészülve szeretnénk teljesíteni – mondta. 

Sándor Tamás legutóbb a DEAC együttesét irányította, s az élet úgy hozta, a bajnokságban kétszer nézhet farkasszemet korábbi gárdájával, míg a jövő héten barátságos találkozón is összemérhetik erejüket a szalkaiak a debreceniek ellen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában