A gyűlölet nem pálya!

2024.06.09. 15:35

Még a fradisták is megemlékeztek Komáromi Gáborról a stadionban – videóval!

A lokisták a válogatott meccsén félretették az ellentétet. A teljes magyar szurkolói mozgalom által elismert debreceni vezér emlékére többen mécsest is gyújtottak.

Tóth Huba Elemér

A szurkolók Komáromi Gáborról a Nagyerdei Stadionban is megemlékeztek

Forrás: Carpathian Brigade/Facebook

Az Ultras Debrecen és a Loki Szurkolók Egyesülete évről évre kispályás tornával emlékezik meg a legendás vezérszurkolóról, Komáromi Gáborról. Szombaton reggel a fanatikusok a Hódos Imre Rendezvénycsarnok előtti emlékparknál a tornán résztvevő csapatok tagjai megkoszorúzták a 2015-ben tragikus körülmények között elhunyt vezérszurkoló emlékére készült kopjafát. Ezt követően a résztvevők pedig a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusa felé vették az irányt, ahol a drukkerekből alkotott együttesek összemérték a tudásukat. Az eseményre többek között a DVSC legendái és a klub jelenlegi játékosai közül többen is kilátogattak, de tiszteletüket tették a Loki vezetői, valamint edzői is.

Közösen a magyar válogatottért

A Debrecenben rendezett Magyarország-Izrael meccs előtt válogatottunk szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade'09 vonulást ezúttal nem szervezett. Azonban a vezetők kérték, hogy mindenki időben érkezzen a lelátóra. Ugyanis a Nagyerdei Stadion B-szektorában a teljes magyar szurkolói mozgalom által elismert Komáromi Gábor emléktáblája előtt az ultrák egy mécsessel róhatták le tiszteletüket. Az ő emlékezetére is kérték, hogy a meccsen résztevő törzsszurkolók a nemzeti tizenegyhez kapcsolódó jelképeket részesítsétek előnyben.

Az ultrák a Komárom Gábor emléktáblánál perceken át néma csendben voltak, majd azt követően vonultak be a stadionba
Fotó: Tóth Huba

A klubcsapatok ultrái között ezúttal semmilyen jellegű ellentét nem volt, mindenki egyként szurkolt a magyar válogatottnak. A lokisták és diósgyőri barátaik mellett volt, akinek a vádliján ferencvárosi tetoválás díszelgett. Az ultrák miután megemlékeztek, hangos szurkolással vonultak be a Nagyerdei Stadionba, ahol fantasztikus hangulatot teremtettek.

Íme, ahogy a szurkolók a Komáromi emléktáblája előtt tisztelegtek, majd bevonultak a stadionba:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában