Átigazolási hírek

2024.07.01. 18:48

Átigazolás: A DVSC játékosát többszörös közel-keleti bajnokcsapattal hozták hírbe

Olekszandr Romancsuk a DVSC-vel kezdte meg a felkészülést, azonban külföldi sajtóhírek szerint lehet Cipruson folytatja karrierjét. Ha az átigazolás létrejönne, bizonyára a Loki is részesedne belőle.

Tóth Huba Elemér

Romancsuk (jobbra) mégsem marad a Lokiban?

Forrás: NS-archív

Mint korábban beszámoltunk róla, Olekszandr Romancsuk a 2023/2024-es idény végén sejtelmes üzenetet hagyott maga után, amely alapján néhány Loki-szurkoló akár úgy is értelmezhette, hogy meglévő szerződése ellenére a nyári átigazolási szezonban távozik. A DVSC ukrán hátvédje azonban visszatért Debrecenbe, és a csapattal elkezdte a felkészülést a következő szezonra. A játékos Szrdjan Blagojevics vezetőedzőtől a múlt hétvégi, Cigánd elleni edzőmeccsen is lehetőséget kapott. 

20240619-DVSC-edzes-Debrecen-KA_13
Olekszandr Romancsuk két hete kezdte a felkészülést a DVSC-vel
Fotó: KISS ANNAMARIE / Forrás: Napló-archív/KISS ANNAMARIE

Azonban hétfőn az egyik legnagyobb ciprusi sportoldalon, a 24sports.com-on egy olyan hír látott napvilágot, miszerint az AEL Limasszol érdeklődik Romancsuk iránt. 

Csekélyek az anyagi lehetőségek

Mint írják, a DVSC hátvédje az előző szezonban egyre kevesebb lehetőséget kapott, és bár a jövő nyáron jár le a szerződése, elképzelhető, hogy már most távozik a klubtól, ha az AEL ajánlata kielégíti a kívánságait. A ciprusi együttesnek a pozícióra több kiszemeltje is lehet, de mint az olvasható, a klub anyagi korlátai jelenleg igencsak kötöttek, így abban bízhatnak, hogy az ukrán futballista elfogadja az ajánlatukat.

Átigazolási hírek az AEL Limasszolnál

Az AEL a legutóbbi idényben a várton alul teljesített, csupán a 8. helyen zárt a ciprusi bajnokságban, így a nyár folyamán több helyen is átalakul a játékoskeret. A csapat két játékost már menesztett, hétfőn pedig a hivatalos honlapján már három új igazolást is bejelentett. 

Érdekesség, hogy a szebb napokat is megélt, hatszoros ciprusi bajnoknak jelenleg ugyanannyi UEFA Koefficiens pontja van (3500), mint a DVSC-nek, így az összesített listán a 234. és 235. helyet foglalják el.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában