DVSC

2024.07.30. 19:08

Bódi Ádám ügyét is felhozták az ultrák a debreceni klubvezetőségnek

Találkozót kért a klubtól az Ultras Debrecen, a beszélgetést nemrég tartották meg. A DVSC drukkerei szerint a kritikák megértő fülekre találtak.

Haon.hu

A szezonkezdés előtt beszélgetésre hívták a debreceni ultrák a DVSC vezetőit, erről az Ultras Debrecen Facebook-oldal írt kedd este. A találkozót a bejegyzés szerint azért szervezték le, mert az elmúlt hetek több témát is szolgáltattak, amiket a szurkolók haladéktalanul tisztázni szerettek volna. A beszélgetésen a DVSC és a biztonsági szolgálat vezetői vettek részt, a tábor vezetői és több szurkolótársunk társaságában – tették hozzá.

DVSC ultrák
A DVSC ultrái szerint hasznos és tartalmas volt a beszélgetés
Forrás: Nemzeti Sport-archív

Több előre meghatározott pontot érintettünk, az elmúlt évek szakmai munkáját (köztük a klub kommunikációját és marketingjét, a véleményes igazolásokat) és a folyamatos elégedetlenséget szülő vendéglátást a Stadionban. Ezeken felül természetesen Bódi Ádám ügye részletes átbeszélésre került

– írták, jelezve, hogy szerintük a jogos kritikáik megértő fülekre találtak, kérdéseikre egyenes válaszokat kaptak.

„Tartalmas beszélgetés volt, és hisszük, hogy eredményes is” – jegyezték még meg a posztban.

Mint ismert, a DVSC szerdán 17 órától szurkolói ankétot tart a Nagyerdei Víztoronyban. Az ankéton a tervek szerint részt vesz többek között Makray Balázs cégvezető, Szrdjan Blagojevics vezetőedző, valamint Megyeri Balázs, Vajda Botond és az egyik új játékos, Szűcs Tamás is..

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában