Kézilabda

2024.07.02. 16:38

Nicsak, ezen a gyönyörű helyen nyaralt Vámos Petra

A DVSC-t éveken át sikerre vezető játékos az Adriai-tenger partján pihenhette ki a fáradalmakat. A kézilabdázó immáron a válogatottal a párizsi ötkarikás játékokra készül.

Haon.hu

Vámos Petra megérdemelte a pihenést

Forrás: Instagram/Vámos Petra

Nem akármilyen szezonon van túl Vámos Petra, aki a DVSC Schaeffler együttesével három fronton – a Bajnokok Ligájában, az NB I.-ben, valamint a Magyar Kupában – is helytállt, emellett pedig a válogatottban is rendre vezérszerep hárult rá. A pályafutását a 2024/2025-ös idénytől a Metzben folytató kézilabdázó a hivatalos Instagram-oldalán a közelmúltban néhány megható képpel búcsúzott Debrecentől, ezúttal pedig két nyaralós fotót osztott meg követőivel. 

kézi, DVSC, Vámos
Vámos Petra Debrecenből rövid ideig Splitbe utazott, immáron pedig a magyar kézilabda-válogatottal Telkiben készül
Forrás: Napló-archív

A kéziválogatott ásza Horvátországban nyaralt

Vámos Petra a közösségi médiában immáron harmadjára osztotta meg, hogy hol töltötte a szabadidejét. Egy két éve készült képen a horvátországi Pula városában látható, tavaly a görögországi Korfu szigetére látogatott, ezúttal pedig visszatért a délnyugati szomszédainkhoz, ám most Split városában fotózkodott.

A Vámosz becenévre hallgató játékos posztjához a magyar kézilabda-válogatott két játékosa, Pásztor Noémi és Albek Anna is kommentelt. 

A horvátországi képek minden bizonnyal néhány hete készültek, ugyanis Vámos Petra immáron a válogatottal gőzerővel készül az olimpiára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában