DVSC

2024.08.19. 12:13

Nyerhetett volna a kis Loki

Máté Péter vezetőedző is elégedett volt a csapatával. Több mint egy hét múlva lép pályára a Loki legközelebb.

Haon.hu

Döntetlenezett a kis Loki

Forrás: Kisvárda-archív

A forduló előtt még nyeretlen kis Loki a három döntetlennel rajtoló Kisvárda II. ellen lépett pályára múlt vasárnap Kisvárdán, az NB III. Észak-Keleti csoport 4. játéknapján, írja a debreceniek honlapja.

Loki, DVSC, Máté Péter, NB III., Kisvárda, Debreceni VSC
Döntetlenezett a kis Loki
Forrás: Kisvárda-archív

Elégedett volt a kis Loki edzője

A gól nélküli első játékrészt követően a 74. percben a házigazdák szerezték meg a vezetést Ésik révén, aki 14 méterről lőtt a hosszú sarokba. A DVSC II. több komoly lehetőséget is kidolgozott és nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, amely a 93. percben össze is jött, Kohut Máté Bökönyi passza után volt eredményes, kialakítva ezzel az 1–1-es végeredményt.

A lefújást követően a kis Loki mestere, Máté Péter nyilatkozott elégedetten. – Azt gondolom, az eddigi három fordulót tekintve ez volt a legjobb meccsünk. Alapból minden találkozó, de a második csapatok elleni meccsek mindig nagy presztízzsel bírnak, így örülünk a pontszerzésnek. Nagyon stabilan, magabiztosan futballoztunk, és kontrollálni tudtuk a találkozót. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos olyan napot fogtunk ki, hogy 2 méterről is ki tudtuk hagyni a lehetőségeinket.

Megnyerhettük volna a mérkőzést, ennek ellenére nem érzek a fiúkon elkeseredettséget vagy bármilyen negatív dolgot.

Erre a hozzáállásra van szükség a jövőben is, nagyon megdolgoztak ezért az egy pontért a srácok, akiket csak dicsérni tudok – zárta szavait a Debreceni VSC második csapatának vezetőedzője. A fiatalok augusztus 28-án, szerdán 17.30 órától játsszák következő bajnokijukat Debrecenben az Eger SE ellen.

Bódi Ádám, Kazincbarcika, Budafok, Dajka László, DVSC, Debreceni VSC, Loki, NB II., mérkőzés, Varga József
A tabella
Forrás: MLSZ

NB III Észak-Keleti csoport, 4. forduló
Kisvárda, 120 néző. Vezette: Bodnár.
Kisvárda II.–DVSC II. 1–1 (0–0)
DVSC II: Engedi – Sain (Egri, 56.), Mona (Akbari, 77.), Lénárt, Hornyák – Soroka, Sipos, Tercza (Perpék, 63.), Sedrach – Horváth Z. (Bökönyi, 77.), Kohut

  • Gól: 1–0 Ésik (74.), 1–1 Kohut (93.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában