Labdarúgás

2024.08.28. 14:54

Máté Csaba elismerte, tárgyal a DVSC-vel

Szrdjan Blagojevics hétfőn távozott a Lokitól. A szerb edző helyét Máté Csaba veheti át, aki megerősítette, tényleg megkeresték a debreceni csapattól.

Haon.hu

Ahogy arról a héten már többször is írtunk, hétfő este a Loki közös megegyezéssel szerződést bontott Szrdjan Blagojevics vezetőedzővel. A bejelentés után azonnal elkezdődtek a találgatások arról, ki foglalhatja el a szerb tréner helyét. Mint írtuk, jelenleg a legnagyobb esélye annak van, hogy a DVSC új edzője Máté Csaba lesz. A Debreceni VSC-től származó információ szerint több edzőjelölttel is folynak tárgyalások, de megegyezés még nem történt. Értesüléseink szerint nem csak hazai szakember neve van a pakliban.

Máté Csaba megerősítette, megkereste a Loki
Máté Csaba megerősítette, megkereste a Loki
Forrás: Nemzeti Sport-archív

Máté Csaba már jövő héten munkába állhat

A Nemzeti Sport cikke szerint a szakember elismerte nekik a Loki megkeresését, s megerősítette, a szerződés aláírása, az utód kinevezése a jövő héten lehet esedékes Debrecenben.

A portál úgy tudja, egy tárgyalás már volt a felek között, és az elvi egyezség akár már a héten megszülethet. Ha az megvan, jövő héten Máté Csaba már munkába is állhat Debrecenben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában