Labdarúgás

2024.09.02. 12:04

Igor Bogdanovics és Sándor Tamás edzőként nézett farkasszemet – mutatjuk, ki nyert!

A Mátészalka–Cigánd meccs 0–3-as eredménnyel végződött. Igor Bogdanovics együttese esélyt sem adott a szatmáriaknak.

Tóth Huba Elemér

Sándor Tamás és Igor Bogdanovics

Forrás: Cigánd/Facebook

Múlt vasárnap a kis Loki 3–1-re kikapott a Tiszafüred otthonában, míg a DEAC sorozatban hatodjára is nyert, a gárda ezúttal hazai környezetben a Tiszaújvárost győzte le 3–1-re az NB III. Északkeleti csoport 6. fordulójában. A két hajdú-bihari csapat meccsén kívül kívül vármegyénk sportfanatikusainak a Mátészalka–Cigánd találkozó azért ígérkezett izgalmasnak, mivel a hazaiak kispadján Sándor Tamás ült, míg a vendégeket Igor Bogdanovics vezette volna sikerre. A Debreceni VSC két egykori kiváló játékosának nem ez volt az első egymás elleni összecsapása edzői pályafutásuk során, ugyanis a harmadosztályban Sándor korábban a DEAC együttesét irányította, míg Bogdanovics a DVSC II.-nél és a Karcagnál volt vezetőedző.

igor bogdanovics, cigánd
A sárga mezes, Igor Bogdanovics vezette cigándiak diadalmaskodtak
Forrás: Cigánd/Facebook

Igor Bogdanovics örülhetett a végén

A Mátészalka–Cigánd mérkőzés 22. percében a vendégek szereztek vezetést, Juhász Martin szabadrúgásból volt eredményes.

Szücs Dávid aztán a 44. percben egy kontra után növelte a Cigánd fórját.

A félidőben Sándor Tamás hármas cserére szánta el magát, ám a Mátészalka mégsem jött vissza a meccsbe, a 78. percben Dimitrije Antics eldöntötte a három pont sorsát (0–3).

Az "edzőpárbajt" tehát Igor Bogdanovics nyerte, a borsodiak sorozatban harmadik megnyert meccsük után immáron az 5. helyen állnak. A Mátészalka a 11. pozíciót foglalja el.

A találkozó után a szabolcsiak honlapjának Sándor Tamás értékelte a látottakat. Úgy érezte, hogy fejben és fizikailag is elfáradt a csapata. 

Egy jó ellenféllel szemben nem szabad egy félidőnyi előnyt adni, mert akkor vereség lehet a vége. Ami eddig az erősségünk volt, az akarat és a küzdőszellem az az első játékrészben nyomokban sem mutatkozott meg. Nem tudom elmarasztalni a játékosokat, mert eddig is nagyon jól teljesítettek, sajnáljuk, hogy ezen a mérkőzésen nem sikerült a bravúr

– fogalmazott.

A Cigánd szeptember 8-án a Nyíregyháza Spartacus fiókcsapata ellen folytathatja jó szériáját, míg a Mátészalka ugyanekkor a Karcag ellen javíthat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában