Labdarúgás

2024.09.02. 08:17

A DVSC egykori játékosa a Budapest Honvédban folytatja pályafutását

Bévárdi Zsombort a Puskás Akadémia vételi opcióval kölcsönadta. Átigazolási hír!

Tóth Huba Elemér

Hivatalossá vált, hogy Bévárdi Zsombor a 2024/2025-ös idényben a Budapest Honvéd FC-nél szerepel kölcsönszerződéssel, mely vételi opciót is tartalmaz – közölte a PAFC, mellyel egy időben a kispestiek is megírták a hírt. Az átigazolással minden fél jól járhat.

átigazolás, Bévárdi
Bévárdi Zsombor a Puskással a DVSC ellen is pályára lépett. Most azonban a játékossal kapcsolatban egy újabb átigazolás hírről értesülhetnek a sportfanatikusok
Forrás: NS-archív

Debrecenből Felcsútra vezetett az útja

Mint emlékezhetnek, Bévárdi Zsombor 2020 nyarától három és fél szezonon át futballozott Debrecenben, 27 mérkőzésen kapott lehetőséget az NB II.-t megnyerő együttesben, majd az élvonalban 55 bajnokin játszott a DVSC színeiben. A 25 éves labdarúgó a tavaszi idényben a Puskás Akadémiához igazolt – 2026-ig írta al szerződését –, ahol az előző idényben hat bajnokin lépett pályára, míg az idei évadban egy meccsen sem szerepelt.

Bévárdi Zsombor Kispesten folytatja
Forrás: Budapest Honvéd

Immáron a Kispestet segítheti

– Nagyon tetszett, amit felvázolt a vezetőség a jövővel kapcsolatban, komoly célokkal jöttem a klubhoz, szeretnék szerepet vállalni ebben a projektben, a Honvéd újjáépítésében, azért érkeztem, hogy segítsek a csapatnak – kezdte mondandóját Bévárdi Zsombor a Budapest Honvéd honlapjának. – A pályafutásomat szélső támadóként kezdtem, aztán egy kényszerhelyzet miatt jobbhátvédként számítottak rám. A szárnyvédő feladatköre is fekszik nekem, ki tudom domborítani az erősségeimet. Az első és a másodosztályban is sikerült már tapasztalatot gyűjtenem, tudom, hogy a két liga között van különbség, főleg a fizikalitást tekintve. Fiatal a Honvéd kerete, remélem, hogy az eddigi megszerzett rutinommal hozzá tudok járulni ahhoz, hogy sikeres legyen a csapat.

 A kerettagok közül Kundrák Norbert volt korábban csapattársam, a társak többségével ellenfélként találkoztam.

Minőségi játékosok alkotják a keretet, remélem, hogy minél hamarabb összecsiszolódunk. Ami a céljaimat illeti, szeretnék a lehető legtöbb mérkőzésen pályára lépni, ha tehetem, akkor az összes találkozón játszanék és jó teljesítménnyel segíteném a Honvédot, csapatszinten pedig végezzünk minél előrébb a tabellán – fogalmazott Bévárdi Zsombor.

A Budapest Honvéd három elveszített meccs után múlt hétvégén a Mezőkövesd ellen 2–1-e nyert, így hat fordulót követően a 11. helyen áll. A fővárosi csapat következő ellenfele a 9. pozícióban álló Csákvár lesz, akkor már minden bizonnyal Bévárdi Zsombor is a pályán lesz.

Bévárdi Zsombor korábban a Loki TV-ben a szurkolók kérdéseire is válaszolt:

Nagy átigazolási hír volt, Bévárdi Zsombort a Puskás Akadémiánál így mutatták be:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában