Labdarúgás

2024.09.16. 18:22

Pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket a Szpari-Loki rangadóra!

Akinek sikerült tiketthez jutnia, nagyon boldog lehet. Bár eddig is sejthető volt, immáron biztos, hogy a felek telt ház előtt léphetnek pályára a Nyíregyháza-DVSC rangadón.

Haon.hu

Rövid idő leforgása alatt az összes vendégszektorba szóló jegy elfogyott a Nyíregyháza-DVSC rangadóra, ami azt jelenti, több mint 800 debreceni drukker biztatja majd a Lokit a szombaton 19.30-kor kezdődő mérkőzésen, olvasható a debreceni klub honlapján.

Nyíregyháza-DVSC
A Nyíregyháza-DVSC rangadón a vendég szektorban több mint 800-an lesznek majd
Forrás: Napló-archív

Ha van jegyed,  így készülj a Nyíregyháza-DVSC meccsre!

A stadion kapui a mérkőzés előtt 2 órával nyitnak. Mivel a hazai szektorokba szóló jegyek is gyorsan elfogytak, biztos, hogy a felek telt ház előtt mérkőzhetnek meg. Mint arról a DVSC informálja szurkolóit, az online megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is be lehet mutatni a vonalkódot, de nyomtatott formában is elfogadják.

A vendégszektor a Sóstói út, Stadion köz felől közelíthető meg, itt lesz lehetőség parkolásra is. A vendégszektornál büfé fog üzemelni, ahol lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre is. Fontos, hogy az illetékes szervek a mérkőzést kiemelt kockázatúnak minősítette, így fokozott biztonsági intézkedések lesznek, amelyről a dvsc.hu-n folyamatosan tájékoztatják a szurkolókat.

Ilyen volt a legutóbbi Nyíregyháza-DVSC meccs:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában