Labdarúgás

2024.09.04. 13:19

Hoppá! A Győr és a ZTE is reagált a Szrdjan Blagojevics ügyre

A DVSC korábbi vezetőedzője a közelmúltban távozott Debrecenből. Szrdjan Blagojevics szerződtetéséről Sallói István is nyilatkozott.

Orosz Krisztofer

Szrdjan Blagojevicset egyelőre egyik klub sem nevezte ki vezetőedzőnek

Forrás: Napló-archív

– Bízunk a magyar fiatalokban, egy kivétellel mindig hazai tréner ült a kispadon – mondta portálunknak a ZTE sportigazgatója, Sallói István. A HAON azért kereste fel a korábbi kiváló válogatott labdarúgót, hogy igaznak bizonyultak-e azok a hírek, miszerint a Loki frissen menesztett vezetőedzője, Szrdjan Blagojevics a zalaiaknál folytathatja karrierjét

Szrdjan Blagojevics, DVSC, Sallói István, ZTE
Szrdjan Blagojevics esetleges érkezésére Sallói István egyértelmű választ adott
Forrás: NS-archív

Szrdjan Blagojevics nem lesz a Zalaegerszeg trénere 

Talán természetes jelenség, hogyha megüresedik egy-egy kispad, szabadon igazolható lesz egy remek futballista, beindulnak a velük kapcsolatos pletykák. Korábban beszámoltunk róla, hogy a Győr illetve a ZTE mutathat érdeklődést Szrdjan Blagojevics iránt, ám ekkor is hangsúlyoztuk: érdemes pletykaként kezelni a híreszteléseket, a klubok hivatalos bejelentéséig érdemes várni. Portálunk a Zalaegerszeg sportigazgatóját, Sallói Istvánt kérdezte, valóban terítéken van-e a szerb vezetőedző szerződtetése. – Én is találkoztam a pletykával, de azt mondhatom, soha fel sem merült, hogy szerződtetjük Szrdjan Blagojevicset. Eleve az elmúlt évek alapján látható, hogy egy kivétellel – Riccardo Moniz – mindig magyar edzőkben gondolkodunk. 

A játékosok terén is hasonló a kiválasztás, tehetséges magyar fiatalokat keresünk. Nagyon a bajnokság elején vagyunk, tisztában voltunk vele, hogy sok olyan dolog van, amellyel még nem tud összeállni a csapat, de teljes mértékben bízunk a Márton Gáborékban 

– mondta a szakember. 

Győrben is érdeklődtünk 

A zalaiak mellett a Győr érdeklődéséről lehetett olvasni, akik meglehetőse rosszul kezdték a szezont, igaz, a múlt heti fordulóban megszerezte első pontját a Rába-parti gárda. Portálunk az OTP Bank Liga sereghajtóját is kereste, akik úgy fogalmaztak, nincs edzőkérdés náluk. 

Szrdjan Blagojevics új csapata tehát még nem ismert, de nem valószínű, hogy a szerb tréner sokáig klub nélkül maradna. 

Legutóbb egyébként épp a zalaiakat győzte le a DVSC

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában