Futsal

3 órája

Egyik vármegyei futsalcsapat sem nyert

A DEAC és az MVFC is pontokat hulajtott.

Haon.hu

A DEAC nagyot küzdött, de nem jött össze a győzelem

Forrás: DEAC-archív

A DEAC férfi futsalcsapata pénteken a Nyírbátort fogadta az NB I 10. fordulójában – írta a deac.hu. A második percben Magyar László lövését védte Dobi Attila, nem sokkal később pedig Kovács Ádám került helyzetbe, ám a labda fölé ment. A másik oldalon Bartha próbálkozott egy sarkazással, ám ezzel nem hozta zavarba Faragó Ádámot. Összességében veszélyesebben játszottott a DEAC az első félidőben, ám a szünet előtt Nagy Bence kísérleténél Kovácsnak kellett hatalmas mentést bemutatnia. 

DEAC: Magyar László is felvette a harcot a nyírbátoriakkal 

A második játékrészben nem jegyezhettünk fel sok nagy lehetőséget, ennek ellenére a gárdák küzdöttek becsülettel, önfeláldozó blokkokat mindkét oldalon láthattak a drukkerek. Az utolsó percben még tizenkilencre lapot húzott a DEAC, mivel átálltak az öt a négy elleni játékra. A bátor húzás sem hozta meg a gyümölcsét, így 0–0-s végeredménnyel zárult a meccs. 

MVFC: Döntetlent játszottak 

A Berettyóújfalu az Aramist látta vendégül pénteken. A piros mezesek a félidőben egy góllal vezettek, majd Klacsák és Komáromi fordított, a végeredményt pedig Szalmás állította be. Az MVFC így 2–2-re végzett otthon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában