NB III.

3 órája

Gólzápor a debreceni derbin

Haon.hu

Debreceni derbit rendeztek az NB III. Észak-keleti csoportjának 11. fordulójában, a kis Loki a listavezető DEAC-ot fogadta vasárnap délután a Nagyerdei Stadionban – számolt be róla a dvsc.hu.

A DVSC II. és a DEAC feszült egymásnak vasárnap a Nagyerdei Stadionban
A DVSC II. és a DEAC feszült egymásnak vasárnap a Nagyerdei Stadionban
Forrás: dvsc.hu

Mint írják, a találkozó első félidejének első felében mindkét csapat előtt adódtak kisebb-nagyobb lehetőségek, bő félóra elteltével aztán a DEAC talált be egy szöglet után, amit ismét egy pontrúgást követően gyorsan meg is duplázott, s ezzel biztos előnyt szerzett a szünetre. A második játékrészben a kis Loki igyekezett szépíteni, azonban az egyetemisták újabb gólokat rúgtak és végül fölényesen nyertek. A DEAC tudósítása itt érhető el.

Fölényes DEAC győzelem született a debreceni derbin
Fölényes DEAC győzelem született a debreceni derbin
Forrás: dvsc.hu

NB III., Észak-keleti csoport, 11. forduló.

DVSC II.–DEAC 0–5 (0–2)

Nagyerdei Stadion, 300 néző. Vezette: Ujhelyi T.

DVSC II.: Engedi – Soroka (Perpék, 46.) , Rácz, Sain (Egri, 60.), Mona, Cibla (Amir,70.), Sipos, Tercza, Horváth Z., Shedrach, Kohut. 
Vezetőedző: Máté Péter.

DEAC: Tóth D. – Sándor (Szabó L. 70.), Herczku, Vincze, Lakatos – Lénárt (Kun 78.), Kelemen (Sinyi 78.), Soltész, Papp G., Al-Sheraji (Jankelics 68.) – Tóth D. (Bárány 78.). Vezetőedző: Urbin Péter

Gól: Soltész (33., 74.), Lakatos (36.), Vincze (57.), Bárány (92.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában