Szavazás

2 órája

Gyerünk előre: támadó szellemű játékosokkal pakoltátok tele a Loki kezdőjét!

Eldőlt a nagy kérdés: vajon Dzsudzsák Balázzsal képzelitek-e el a kezdő tizenegyet? Arra voltunk kíváncsiak, szerintetek milyen összeállításban fusson ki a Debreceni VSC a felcsúti stadionban.

Molnár Szilárd

Nem sikerült jól a Debreceni VSC legutóbbi két bajnokija, ami ilyenkor magával hozza, hogy a szurkolók között is fellángol a vita arról, ki a jó, ki a rossz játékos, edző, mi lenne a megfelelő összeállítás és taktika. Ennek mentén invitáltunk egy játékra benneteket: „segítsetek” Máté Csabának, a DVSC vezetőedzőjének, és állítsátok össze, szerintetek milyen összetételben kellene kezdenie a csapatnak a Puskás-DVSC bajnokin pénteken 20 órától (tv: M4 Sport). Szavazni a Loki első keretében lévő játékosokra lehetett, kivéve a jelenlegi sérülteket: az egyaránt hosszú ideje sérült Kunyir Eriket és Thor Úlfarssont, valamint Batik Bencét, illetve a legutóbb combizomsérülést szenvedett Neven Djuraseket.

debreceni vsc, dvsc, loki, kezdőcsapat, szavazás, voksolás, kezdő tizenegy, Puskás Akadémia, puskás-dvsc, szurkolói szavazás
Támadó szellemű csapatta lkezdenének a Debreceni VSC drukkerei
Forrás:  Napló-archív

Debreceni VSC: öt magyar játékos fért be a drukkerek kezdő tizenegyébe

A voksolást péntek 12 órakor lezártuk, most pedig, ahogy ígértük, közzétesszük az eredményt. Több mint 1300-an voksoltatok, amelyből végül a következő kezdő tizenegy jött össze a megadott 1-4-2-3-1, azaz 1 kapus, 4 védő, 5 középpályás és 1 csatár felállásban (a labdarúgók neve mögött a rá voksolók aránya százalékban):

Megyeri Balázs (89,9%) – Arandjel Sztojkovics (59,6%), Meldin Dreskovics (86,5%), Dusan Lagator (75%), Jorgo Pellumbi (64,9%) – Szuhodovszki Soma (60,2%), Szűcs Tamás (79,8%) – Vajda Botond (65,8%), Dzsudzsák Balázs (64%), Brandon Domingues (80,7%) – Yacouba Silue (67,1%)

Kíváncsiak vagyunk, mennyire fog találkozni a szurkolói szavazás eredménye és Máté Csaba elképzelése, ez legkésőbb pénteken 20 órakor kiderül.

Íme az eredmények részletesen:

Kapusok:

Védők:

Középpályások:

Csatárok:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában