Súlyos sérülés

8 órája

Ettől félt mindenki a Lokinál: bekövetkezett a legrosszabb

Sajnos beigazolódott, amit már szerda este sejteni lehetett. Elszakadt a keresztszalag Szabó Nina bal térdében, így műtét és hosszú kihagyás vár a DVSC kézilabdacsapatának irányítójára.

Haon.hu

Duplán sújtotta a balszerencse DVSC kézilabdacsapatát a Győri Audi ETO KC elleni szerdai bajnoki mérkőzésen. Amellett, hogy megint minimális különbséggel kapott ki a Loki, Szabó Nina sérülést szenvedett. Az irányító egy felugrást követően nagyon rosszul fogott talajt, a térde megbicsaklott és már akkor látszott, hogy valószínűleg nagy a baj.

Dvsc kézilabda, szabó nina, dvsc, schaeffler, loki, debreceni vsc, kézilabda, sérülés, kersztszalag, rehabilitáció, szabó nina sérülés
Hosszú rehabilitáció ár Szabó Ninára, a DVSC kézilabdacsapatának irányitójára.
Forrás: MW-archív

Hosszú rehabilitáció vár a DVSC kézilabdacsapatának kitűnőségére

Szabó Nina csütörtök délután esett át az ilyenkor szokásos MR-vizsgálaton. A leletekből pedig kiderült, hogy a bal térdében elszakadt a keresztszalag, így a Debrecenbe kitűnő formában visszatérő játékosra műtét, majd hosszú rehabilitáció vár. Ebben a szezonban már biztosan nem léphet pályára – áll a DVSC Schaeffler közleményében.

A klub mellett portálunk is mielőbbi teljes felépülést kíván a kitűnő játékosnak!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában