Sport

2012.11.23. 15:12

NB II. - Pontszerzésben reménykedik mindkét csapatunk

Labdarúgás - A DVSC-DEAC itthon, a Balmazújváros Orosházán lép pályára a hétvégén.

Labdarúgás - A DVSC-DEAC itthon, a Balmazújváros Orosházán lép pályára a hétvégén.Alsó házi rangadót vív a DVSC-DEAC együttese az NB II. Keleti csoportjának 15., utolsó őszi fordulójában, a kis Loki az egy hellyel előtte álló, 12. Szeged 2011 gárdáját fogadja szombaton 13 órától az Egyetemi Sporttelepen. A hazaiak az elmúlt fordulóban 1–0-ás vereséget szenvedtek a Kazincbarcika vendégeként, a szegedi gárda pedig 1–1-re végzett hazai pályán az Orosházával.

Verhető a Szeged

– A Szeged, ahogyan jelenleg mi is, a középmezőnyhöz tartozik, úgy vélem, itthon a verhető ellenfelek közé tartozik – latolgatta a meccs esélyeit Szilágyi Zoltán, a DVSC-DEAC technikai vezetője. – Az sem ront a sanszunkon, hogy a játékmesterük, Lisztes Krisztián eltiltás miatt nem szerepelhet Debrecenben, ellenben nálunk az első csapat keretéből valószínűleg pályára lép Máté, Ferenczi, Lucas és Birtalan is. Szoros meccset várok, de bízom benne, hogy győzelemmel tudjuk zárni az őszi szezont – nyilatkozta a sportvezető.

Pontokat szereznének

Másik NB II-es csapatunk, a Balmazújváros az Orosháza vendége lesz a zárófordulóban, az összecsapásra ugyancsak szombaton délután egykor kerül sor. – Nehéz mérkőzésre számítok, nem csak az ellenfél miatt, hanem a vélhetően rossz pályaállapotok okán is – mondta a Napló megkeresésére Híres Gábor, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő trénere. – Stabil és fegyelmezett gárda otthonába látogatunk, akiket többször is megnéztünk a héten DVD-felvételről. Nagyon taktikus az Orosháza, kiváló edzővel a kispadon, ezért nagyon szervezetten kell felvennünk velük a harcot. Fontos, hogy ne kapjunk gólt, sikeresen kivédekezzük a rögzített játékszituációkat s remélem, mi be tudunk találni a hazaiak kapujába. Szerencsére sem eltiltott, sem sérült labdarúgónk nincs, van tehát variációs lehetőségünk. Mindenképpen pontot, pontokat remélek a szombati mérkőzéstől.

HBN-TN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!