Sport

2014.08.06. 19:04

Szertefoszlott BL-álmok, de az EL meglehet

Debrecen - Kondás Elemér szerint bár voltak hibák a játékban, dicséret illeti a csapatot.

Debrecen - Kondás Elemér szerint bár voltak hibák a játékban, dicséret illeti a csapatot.

A huszadik percben már összesítésben 2–0-ra állt a Loki a Fehéroroszországban megvívott BATE Boriszov elleni Bajnokok Ligája selejtező harmadik fordulójának visszavágóján – ekkor az ellenfélnek már három gól kellett volna a továbbjutáshoz, ami elképzelhetetlennek tűnt. És mégis sikerült, mindent összevetve 3–2-vel a BATE továbbjutott a BL utolsó selejtezőjébe, illetve legrosszabb esetben is az Európa Liga csoportkörében folytathatja.

2012-ben is a harmadik körben találkozott a két egylet, akkor egy idegenbeli döntetlen után Nyíregyházán két góllal kapott ki a fehérorosz bajnoktól a Debrecen.

A kiállítás megváltoztatta

– Az hosszabb időt fog igénybe venni – válaszolt csalódott hangon Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője arra kérdésre, sikerült-e már feldolgozni a történteket. – Jól kezdte a meccset a csapat, úgy, ahogy szerettük volna. Kontrolláltuk a történéseket, és gólt is sikerült szerezni. A kiállítás azonban mindent megváltoztatott, ezután érthetően nem tudtunk úgy játszani, ahogy kellett volna a sikerhez. Ellenfelünk ránk jött, és ki is használta lehetőségeit. A sérülések miatt cserélni sem tudtam úgy, ahogy akartam, ez is befolyásolta a találkozót, például Seydi is már csak azért volt a pályán az utolsó 15 percben, mert nem maradt lehetőségem a változtatásra, pedig ő is megsérült. A kiesés ellenére dicséret illeti a csapatot, persze voltak hibák a játékban, de mindent megtettek a továbbjutásért – mondta a tréner.

HBN–SZADÓ

A teljes cikk a Napló csütörtöki számában olvasható.


Ön szerint ki volt a DVSC-TEVA legjobbja a BATE Boriszov ellen?

Boriszov, Debrecen - 97 percnyi játék, egy piros lap és egy büntető, plusz négy gól a Bajnokok Ligája harmadik körének visszavágóján, ám a Debrecen mégse jutott tovább. Ön szerint ki volt a Debreceni VSC-TEVA legjobbja a BATE Boriszov ellen?


BL-selejtező - A hosszabbításban bukott el a Debrecen

Budapest/Boriszov, 2014. augusztus 5., kedd (MTI) - A Debrecen a rendes játékidő hosszabbításában kapott góllal 3-1-es vereséget szenvedett a fehérorosz BATE Boriszov vendégeként a keddi visszavágón, így összesítésben 3-2-re alulmaradt a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában rendezett párharcban.


Pokoli végjáték, kiesett a Loki

Debrecen - Drámai végjátékban maradt alul a Loki, 3–2-es összesítéssel búcsúztak a BL-től.


HAON-ÉLŐ - Bajnokok Ligája: BATE Boriszov vs. DVSC-TEVA 3-1 (1-1)

Boriszov, Debrecen - A Bajnokok Ligája selejtező harmadik fordulójának visszavágóján a Debreceni VSC-TEVA gárdája a fehérorosz BATE Boriszov vendégeként lépett pályára kedden 19:30-tól. A mérkőzésről élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!