Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.12. 14:07

Egyedül nem megy, együtt kell működni

<p>Két évvel ezelőtt kezdte el munkáját a Kapcsolat Projekt abból a célból, hogy az elkövetkezendő években minél több uniós pénz érkezhessen régiónk kistérségeibe.&#160;<DIA width="850" height="630" alt="Egyedül nem megy, együtt kell működni 2007.12.12."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Egyed_l_nem_megy__egy_tt_kell_m__369_k_dni_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Egyedül nem megy, együtt kell működni 2007.12.12." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-Kapcsolat_project-ot.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Együttgondolkodásra és közös munkára van szükség az uniós pénzek elnyeréséhez.

Szerdán tanácskozást tartottak, hogy találkozhassanak azok a partnerek, akik együtt tudnak tervezni, projekteket kidolgozni és megvalósítani.

- Hiszen ma már kevés esélye van annak, aki önállóan akar sikerre vinni valamilyen projektet - fogalmazott dr. Gadóczi Bertalan, a Kapcsolat Projekt vezetője. - Az önkormányzatoknak, civil szervezeteknek és vállalkozóknak együtt kell gondolkodniuk, a siker érdekében komoly kistérségi tervezésre van szükség. Ezen a konferencián bemutatjuk a nagy Zászlóshajó projekteket, de a kisebb projekteket is. Ötleteket adunk a jelenlévőknek, hogy kell gondolkodni, esetleg melyik programhoz tudnak csatlakozni ők maguk is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!