Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.04. 12:01

Megkérdeztük – a Mikulásról

<p>Tállya - Nagy Noémi Vanda és Szárnya Márk tállyai iskolásokat kérdeztük, mi a véleményük a Mikulásról.</p>

Mindig nagyon vártuk a Nagyszakállút, manapság az unokatestvéremékhez kopogtat be, ott találkozunk az öregúrral. Amíg óvodás voltam, elhittem a Télapóról szóló történeteket, ma már tudom, hogy egy mesefiguráról van szó, ennek ellenére még mindig izgulok egy kicsit. Ajándékot kapni nem rossz dolog, így, összekötve a Mikulással, ad az ajándéknak egy kis bájt, télies hangulatot. Olyan meseszerű a történet, amibe belecseppenünk. A harmadikos húgom nagyon várja.

Nagy Noémi Vanda – Tállya 6. oszt. tanuló

Szárnya Márknak kedvenc tantárgya a testnevelés, imád focizni, most egy jó focicsukára gyűjt. – Persze, mint minden éven, most is várom a Mikulást annak ellenére, hogy tisztában vagyok a mesealakkal. Legtöbbször a szülők, nagyik ajándékát hozza, hát most nagyon örülnék, ha ezeknek az árát kapnám meg, jó lenne összehozni valahogy azt a sportcipőt. Hogy kellene beszélni ez ügyben az iskolai Mikulással, nem tudom. Van egy öt éves húgom a bátyámon kívül, óvodás, ő is nagyon várja a Télapót.

Szárnya Márk – Tállya 6. oszt. tanuló

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!