Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.11. 14:37

Átadták a borsodnádasdi kirendeltséget

<p>A Sajóvölgye Takarékszövetkezet borsodnádasdi kirendeltsége felújított épületét ma délután adták át kedd délután.</p>

Kriston Nándor, a Sajóvölgye Takarékszövetkezet elnök ügyvezetője köszöntő beszédében elmondta, hogy a felújítás 25 millió forintba került, a korábbi épület belső és külső része teljesen megszépült, korszerű technikai eszközökkel látták el, az ügyfeleket az eddigieknél kényelmesebben és biztonságosabban tudják majd fogadni. Az ünnepélyes átadó kapcsán Kriston Nándor örömmel számolt be arról, hogy december hatodikán a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Cégbíróság bejegyezte a salgótarjáni Háromkő Takarékszövetkezet megszűntét ezzel a Sajóvölgye Takarékszövetkezet a régió legnagyobb takarékszövetkezete lett. Három megyében van jelen: Borsodban, Nógrádban és Pest megyében, összesen 34 fiókot működtetnek.

Papp Anna Borsodnádasd polgármestere gyümölcsözőnek nevezte az együttműködést a Sajóvölgyével, és reményét fejezte ki, hogy a jövőben a városban a jövedelemtermelőképesség is növekszik majd. Ezt követően átvágták a nemzetiszínű szalagot, ezzel birtokba vette az épületet dr. Bohusné Papp Judit kirendeltségvezető.

BGY

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!