Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.09. 13:09

Ölelés helyett ütleget adtak az encsi amazonok

<p>Encs - Az encsi autóbusz állomás környékén, április 07-én a kora délutáni órákban szólított meg két fiatal lány egy idősebb férfit, mondván mindössze kettő ezer forintért szexuális szolgáltatást nyújtanak számára.</p>

A 66 éves férfi el is fogadta a rendkívüli ajánlatot, így hármasban egy elhagyatott romos épületbe mentek. Itt az ölelés helyett pofonokat és rúgásokat kapott a két lánytól, és egy már előre lesben álló fiatal férfitól. A bántalmazás következtében az áldozat elveszítette eszméletét, majd az elkövetők elvették a nála lévő készpénzt.

Az alélt idős emberre csak három óra múlva találtak rá. Az elsődleges orvosi szakvélemények alapján, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el.
A rendőrségi eljárás során a 33 éves G. B. és a 18 éves F. Sz. került a nyomozók látókörébe, továbbá M. A. a 18 éves férfi segítőtársuk. Az előállításukat követően mindhárman beismerő vallomást tettek, így az Encsi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás és súlyos testi sértés miatt indított eljárást az őrizetbe vett elkövetőkkel szemben.

Kapcsolódó cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!