Bulvár, celeb

2008.03.28. 08:06

Kivonultak a nézők a Fábry-show felvételéről

<p>Egymás után vonultak ki a felháborodott nézők szerda este a Fábry-show felvételéről, ahol a botrányhősnő Nagy Kriszta Tereskova előadta egyik számát, amelyben szinte csak trágár szavak szerepelnek.</p>

Fábrytól többek között olyanokat kérdezett a szabadszájú festőnő, hogy "miért nem d..sz meg, Sándor?". De a botrányos dalszöveg hallatán az egész nézősereg megindult kifelé. Még az sem tartóztatta fel őket, hogy a biztonsági őrök mindenkit felszólítottak: a felvételről nem lehet kimenni.

"Kösz f...fej, hogy a se...be ba...ol, mert ott tudod, hogy nincs petesejt! Kösz f...fej, hogy lesz...lak, hogy spe...hoz érhet a szám! De a gerincem helyén nem a f...d áll" - idéz az említett alkotásból a Blikk.
Forrás: Stop/Blikk

  • Bajba került az RTL Klub Fábry miatt  
    Az RTL Klub megsértette Lendvai Ildikó szocialista politikus emberi méltóságát és méltatlan helyzetbe hozta őt a Fábry show egy pár héttel ezelőtti adásában.
  • Fábry: Miért lennék kíméletlen?
  • Nem érti Fábry Sándor, hogy miért tartják sokan kíméletlennek.
    Fábry Sándor egy kiállításon zsűrizik
  • Fábry Sándor a trónra ült. Magyarországon először rendezik meg a WC-történeti kiállítást, melynek zsűri elnöke nem más, mint Fábry Sándor.
  • Medveczky megzsarolta Fábryt
    Medveczky Ilona kezesbárányt faragott a nagydumás Fábry Sándorból. A Showder felvételén a revükiránynő határozott utasításokat adott a showmannek.
  • Medveczky megorrolt Fábryra
    Medveczky Ilona megsértődött Fábry Sándorra. Az egykori revüsztár azért dühös, mert a showman nem személyesen, hanem asszisztensén keresztül hívta meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!