Bulvár, celeb

2008.07.03. 12:51

Orbán lenyomta Győzikét

<p>A nők az interneten is a legmegmondósabbak – derült ki a Monddmeg.hu közösségi portál adataiból.</p>

A felhasználók az utóbbi egy hónapban a meleg felvonulással, Orbán Viktorral és a Tescóval szemben voltak a legkritikusabbak, míg a legtöbben a kötelező méhnyakrák elleni oltás mellett szólaltak fel.

A Monddmeg.hu közösségi fórum az internetezők számára lehetőséget biztosít arra, hogy támogassák vagy kritizálják az általuk fontosnak tartott közösségi kezdeményezéseket és társadalmi jelenségeket. A legszívesebben a nők és a fiatalabb, 27-35 éves internetezők mondják meg véleményüket, ugyanakkor az idősebbek sem rejtik véka alá mondandójukat. A Monddmeg.hu felhasználóinak közel egynegyede a 27-35 éves korosztályba tartozik, ugyanakkor meglepő módon több mint 8 százaléka 60 év feletti, az aktív tagok több mint 60 százaléka pedig nő.

Változtak a fókusztémák

Míg a közösségi portál áprilisi elindulásakor a legtöbben Győzikét kritizálták, addig az utóbbi egy hónapban a meleg felvonulás, Orbán Viktor „őszödi beszéde” és a Tesco borzolta fel a kedélyeket. A Top5 téma közt még helyet kapott a korkülönbség kérdése a párkapcsolatokban, valamint a rossz minőségű kínai termékek terjedése.

Az internetezők ugyanakkor nem csak kritizálni szeretnek. A Monddmeg.hu Küldetés rovatában számos társadalmi kérdés került előtérbe. A legtöbben a kötelező méhnyakrák elleni oltás, valamint a homeopátiás szerek receptre adása mellett álltak ki, de sok felhasználót mozgatott meg a szociális segély munkához való kötésének, a petpalackok bevonásának, vagy az atipikus foglalkoztatási formák biztosításának témája.

Írja meg fórumunkban, Önt mely témák érdeklik.

 

  • Bulvár híreink
  • A sztárok és az iwiw  Celebek az iwiwen 2008.05.16.
  • Az iWiW legalján
  • Kórházban Angelina Jolie Angelina Jolie cicit villantott 2008.05.19.
  • Gyanúsított lett Növényi
  • Piaci árus lett Oki
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!