Debrecen hírei

2018.04.09. 09:46

Éjfélig még tárt karokkal várják a verseket és meséket

Debrecen - Hajrájához érkezik a Nagyerdőért Egyesület irodalmi pályázata, aminek a célja ebben az évben is a természet szépségeinek megörökítése.

Debrecen - Hajrájához érkezik a Nagyerdőért Egyesület irodalmi pályázata, aminek a célja ebben az évben is a természet szépségeinek megörökítése.

A „Karjában ringat az erdő” című felhívás eljutott az ország összes iskolájába, sőt a határon túli magyar intézményekbe is. A magyar gyerekek részvétele a kiírók tudomása szerint nagyon aktív. Még van lehetőség csatlakozni, a beadási határidő: április 9-e éjfél. Akinek kedve, tehetsége és mondanivalója van, írja meg versét, meséjét a [email protected]-ra és nevezzen, hogy a saját művével is „nehezítse a zsűri dolgát.

Az idei elbírálásra felkért ítészek: a biharkeresztesi Kozák Mari Arany Art díjas költő, aki már négy éve érettségi tétel a helyi gimnáziumban; a tiszteletbeli elnök Röhrig Géza tiszteletbeli Kossuth-díjas színész, író, költő, énekes; az idei elnök Vörös István József Attila-díjas költő, prózaíró, kritikus, irodalomtörténész, esszéista; dönt még O. Szabó István Jászai Mari-díjas színész; A. Túri Zsuzsa Áprily Lajos-, valamint Art’húr-díjas költő; valamint Mészáros László Arany Art díjas költő.

RJ

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!