Életstílus

2016.11.01. 12:21

Egy nő a ruhájára festette az összes megjegyzést, amit a testére kapott

A nem mindennapi darabon minden, a testét illető megjegyzés szerepel. 

A nem mindennapi darabon minden, a testét illető megjegyzés szerepel. 

Minden nő hosszú listát tudna írni azokról a megjegyzésekről, amelyeket másoktól kap a testére. És még ha ezek pozitív tartalommal is bírnak, nem szeretjük hallani. Egy nő úgy döntött, hogy felveszi a harcot a megjegyzésekkel és olyan ruhát készített, amelyen az összes, rá mondott pozitív, vagy éppen negatív tulajdonság szerepel.

A 31 éves Jojo Oldham rápingálta tehát egy fehér színű ruhára színes festékkel azokat a szavakat amelyekkel a testét illették, ezzel pedig azt akarja megmutatni, hogy mindezeket figyelmen kívül hagyja. - Ez a darab senki ellen sem támadás, nem akarom, hogy az emberek sajnáljanak azért, mert valaki azt mondta, hogy vastagok a combjaim, vagy éppen az ujjaim és azt sem, hogy valaki kimondja, hogy nem vastagok a karjaim - fogalmazott Jojo.

(Metro)


17 rém gusztustalan dolog, amit titokban minden lány megcsinált már

Mert ha mások nem látták, akkor olyan, mintha meg sem történt volna, ugye? Vagy egész egyszerűen: mert ők is emberek. És néha csinálnak nem túl guszta dolgokat.

11 illusztráció, ami tökéletesen megmutatja a női létet

A következő képeken biztosan minden nő magára fog ismerni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!