Erotikus cikkek

2007.11.21. 15:27

Donald az autókat választja

<p>Sokan furcsának tartják a férfit különös szexuális identitását miatt.</p>

Chris Donald egy 38 éves angol mérnök, aki szakmáját tekintve autószerelő mérnök egy jól menő angol cégnél. Ezzel még nincs is semmi probléma, mégis sokan furcsának tartják Donaldot különös szexuális identitását illetően.

Az elmúlt 20 évben ugyanis a férfinak több intim kapcsolata volt autókkal, mint nőkkel. Sokan értetlenkedve állnak a jelenség előtt, hisz eddig még csak nem is dokumentáltak ilyen elképesztő szexuális vonzalmat. Eddig több mint 30 különböző autóval volt már dolga, de ékes trófeája még 2 hajó és egy jet ski is.

„Egy szép autó… maga a feloldozás. Ez az illatokról, az érzésről és az ízről szól. Ha megpillantok egy pompás Mercedest, az első gondolatom az, hogy ágyba vigyem. –nyilatkozta a The Sun magazinannak.

„Ez pusztán a képzelőerőről és kreativitásról szól, az autó szeretete többről szól, mint a kipufogó szerelemről. A formás panelek érzéki simogatása felér egy kiadós előjátékkal.”

Vajon Ő az egyetlen ember aki begerjed egy Mercedesre?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!