Jégkorong

2 órája

A Szereda otthonában javíthat a DEAC

Pénteken vereséget szenvedtek a Gyergyó otthonában, ám vasárnap ismét jégre lépnek. A DEAC ellenfele ezúttal a Csíkszereda lesz az Erste Ligában.

Haon.hu

Az idei szezon első erdélyi túráján vesz részt a Debreceni Egyetem hokicsapata az Erste Ligában. A fekete-fehérek pénteken a Gyergyói HK otthonában szerepeltek, sajnos nem sok sikerrel. A házigazdák jó kezdése után még felkapták a fonalat a DEAC-osok, és 3–3 is volt az állás. Itt azonban elzárták a vendégek gólcsapját, már csak a hazaiak találtak be, így hiába Cuiligin két gólja, valamint Mozer találata, simán nyertek a gyergyóiak – emlékeztet a deac.hu.

Deac jégkorong
Újra jégen a DEAC
Forrás: deac.hu

Sokáig nem szomorkodhatnak az egyetemisták, ugyanis vasárnap a Sport Club Csíkszereda otthonában hokiznak, vasárnap fél hatkor. A cívisvárosiak számára követendő példa lehet, hogy az UTE pénteken kapott gól nélkül, négyet vágva ütötte ki a szeredaiakat. Debreceni szempontból nem ígérkezik könnyűnek az összecsapás, de megoldhatatlan feladatnak sem.

Jégkorong Erste Liga, alapszakasz

vasárnap 17.30, Vákár Lajos Műjégpálya

Sport Club Csíkszereda–DEAC

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában