Hajdú-Bihar

2008.10.10. 11:49

Elzárják a vizet a Nagyerdőn

<p>A Simonyi út Nagyerdei körúttól Bem térig tartó szakaszán vízelzárásra kell számítania az ott lakóknak október tizenharmadikán, hétfőn reggel nyolc órától előreláthatólag délután négyig.</p>

A vízhiány az utca mindkét oldalán fenn áll majd, a környező utcákat azonban nem érinti.
A vezetékek elzárására azért van szükség, mert a Simonyi és Weszprémi utcák kereszteződésében található vízvezeték-csomópontnál tudják végrehajtani az akna, a csatorna, és az összekötés tisztítását és felújítását- tudta meg a Haon Nagy Józseftől, a Debreceni Vízmű Zrt. Vízhálózati üzemvezetőjétől.

„Az előkészítő munkálatok már folynak, hogy hétfőn minél hamarabb végezhessünk. Így az is lehet, hogy már tizenhat óra előtt visszaállítjuk a szolgáltatást.” – mondta a szakember, majd hozzátette, hogy addig úgysem hagyják ott, amíg el nem készültek vele.
A Debreceni Vízmű Zrt.-től megtudtuk, a lakókat már napokkal ezelőtt szórólapokon tájékoztatták a vízhiányról. Nem maradnak azonban szomjan az emberek, hiszen lesz lehetőség a Simonyi és Weszprémi utca sarkán egy ötezer literes tartálykocsiból vízvételezésre, természetesen ingyen.

  • Hol vannak Debrecenben felújítási munkák? Részletes lista!
  • Felrobbant egy ház Debrecenben Felrobbant egy lakóház 2008.10.09.
  • Melaminos mogyoró Hajdúban
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!