Hajdú-Bihar

2009.01.08. 16:52

Új szerepben a Böserdorfer

<p>Debrecen (HBN) – Újabb komolyzenei sorozat indul a Kölcsey Központban. A Bösendorfer Kamara a nagysikerű Zongora mesterei sorozat folytatásaként jött létre.</p>

Újdonság, hogy most nem szóló, hanem kamarakoncertek várják a komolyzene kedvelőit.

A világhírű zeneszerzők által megírt hangok megszólaltatója ezúttal is a Bösendorfer Imperial zongora kiegészülve más hangszerekkel. A csodálatos zongora azonban most minden előadáson új szerepben mutatkozik be a közönségnek.

Minden koncert új hangzással, más-más hangulattal, élménnyel ajándékozza meg a zene szerelmeseit, gondoskodva arról, hogy mindenkit elbűvöljön, elvarázsoljon és minél gazdagabb befogadást eredményezzen a koncertek hallgatása során. A koncertsorozat majdnem egy évet ölel fel, többek között olyan neves művészek közreműködésével, mint Kocsis Zoltán, Hauser Adrienne, Perényi Miklós, Gulyás Márta, Szabadi Vilmos, és fiatal zenész tehetségek.
A következő koncerten január 14-én 19 órától a főszerepet a cselló és a zongora kapja, két kiváló művész, Hauser Adrienne és Perényi Miklós közreműködésével a Kölcsey Központ nagytermében.
Infoline: Jegyek kaphatók: Kölcsey Központ, Apolló mozi, Tourinform iroda és az interticket hálózatban. Belépőjegy: 1600 Ft. www.interticket.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!