HAON - Kultúra

2019.01.29. 08:18

Nagy sikert aratott a TNT

Nyíradony - A város napján az egész közönség a TNT énekeseivel énekelt, ugyanis az 1990-es években fénykorát élő zenekar hosszú hallgatás után újra turnézik.

Nyíradony - A város napján az egész közönség a TNT énekeseivel énekelt, ugyanis

az 1990-es években fénykorát élő zenekar hosszú hallgatás után újra turnézik.

Az idei első nagyszabású nyíradonyi rendezvényen Dobrády Ákos és Zuber Krisztián, az együttes frontemberei nagy sikert arattak a Harangi Imre Rendezvénycsarnokban. – 2005-ben felfüggesztettük kicsit működésünket, s majd 2011-ben tértünk vissza a rajongóinkhoz egy koncerttel. Annyira jól sikerült, hogy újra turnézni kezdtünk, s a közönség szeretete mostanáig benne tart minket a popszakmában – nyilatkozta lapunknak Dobrády Ákos. A srácok abba is beavattak, hogy új dallal, új lemezzel egyelőre nem készülnek, viszont minden évben adnak egy nagy koncertet Budapesten, illetve turnéznak. – Míg kíváncsi ránk a közönség, s míg nem fáradunk el újra, addig biztosan hallhatóak leszünk országszerte – mondta Zuber Krisztián.

TCS


[related-post post_id="4112314"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!