haon-sportoldal

2014.05.24. 11:13

A DEAC az Egerrel küzd az 5. helyért

Debrecen - Vasárnap kezdődik a helyosztóért folyó párharc.

Debrecen - Vasárnap kezdődik a helyosztóért folyó párharc.Már csupán két mérkőzés van hátra a felsőházi rájátszásból az NB I/B-ben, ahol a DEAC az Egri Főiskola ellen játszhat az ötödik helyért; a május 25-én vasárnap 18 órától az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban kezdődő mérkőzés lesz az idei szezon utolsó hazai találkozója az egyetemi gárdának.

A párviadal második meccsét jövő szombaton rendezik Egerben, s a két mérkőzés összesítése alapján dől el, ki szerzi meg az 5. helyet a pontvadászatban. Az egri visszavágót követően a DEAC egyetemi kerete sem áll le teljesen, hiszen kijutott az augusztus 2-8. között megrendezendő Egyetemi Európa-bajnokságra. A rotterdami versenyre tizenhat játékos készül majd a következő tizennégy hétben. Még tart a végjáték a bajnokságokban, ám megkezdték a felkészülést az utánpótlás Európa-bajnokságokra a magyar válogatottak.

A keretekben két debreceni játékos is ott lesz, Andrássy Géza az U18-as, míg Nagy Botond Ágoston az U20-as nemzeti csapatba kapott meghívást.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!