Hasít a TikTokon

2023.08.07. 13:07

Több milliós nézettséget hoznak a debreceni Ritli Hajnal videói a TikTokon – hogyan csinálja? – videókkal

A debreceni tinédzser humoros tartalmakat gyárt a videómegosztó platformra, nem rejti véka alá színészi tehetségét.

Nagy Emese

Ritli Hajnal berobban a TikTokon

Forrás: Ritli Hajnal-archív

Csaknem 200 ezren követik a TikTokon a Ritli Hajnalt, a Debreceni Ady Endre Gimnázium emelt dráma és színház szakos diákját. Tökéletesen használja arcmimikáját, bizonyára humorérzéke mellett ez is hozzátesz ahhoz, hogy több milliós megtekintéseket láthatunk a videói alatt. – Amióta hazánkban elterjedt, azóta TikTok-felhasználónak mondhatom magam. Népszerűségét nem a véletlennek köszönheti, mindenki megtalálja a maga ízlésének megfelelő videókat – fogalmazott Hajnal a Haon megkeresésére.

@ritlisistas Medúza csípés vagy MITTUDOMÉN😂😂😂😂😂 #csanad @Hajnal Ritli ♬ eredeti hang - Ritli Sistas

Humorosak és fiatalok

A humor mindig is központi szerepet töltött be a debreceni tinédzser életében, és hamar rájött, hogy testvérével, Virággal jó érzékük van a tréfázáshoz. A kezdetekben kíváncsi volt arra, a közönség mennyire fogja érteni a nyelvüket, célba érnek-e a videóik. A várt siker nem maradt el.

Bíztam benne, hamar lesz célközönségünk, de azt nem gondoltam volna, ilyen sokan igényt tartanak majd a parodizálásaimra, színészi játékaimra és a humoromra. Mindenesetre nagyon boldoggá tesz, hogy nap mint nap mosolyt tudok csalni a követőim arcára. Imádom, amit csinálok

– emelte ki. Hozzátéve, már a legelső videója milliós megtekintést ért el.

Hajnal és Virág közösen gyártják a videókat
Forrás: Ritli Hajnal-archív

Mint elmondta, reméli, a számításai bejönnek, és a videókészítés nemcsak hobbi marad számára, hanem akár karriert is tud építeni belőle. – Azonkívül, hogy kikapcsolódást nyújt, szeretnék a jövőben komolyabban foglalkozni a TikTokkal, ugyanis a színészi pálya és a médiában való szereplés is közel áll hozzám, amihez ez tökéletes ugródeszka lehet – mondta. Kiemelte, ritkán telik el úgy nap, hogy ne nyitná meg az oldalt.

@ritlisistas Reklám | Középiskolások figyeljetek legyetek kedvesek a Tanárnőre, mert csupa érdekességeket beszél. Fogjad a spanokat is és jelentkezzetek a KultCamp tehetségkutatóra és ne a telót nyomkodjátok!!!! Csanád már leadta a jelentkezését, szegénykém szeretné megmutatni a benne rejlő tehetséget végre.🥹 További infókért menj a www.kultup.hu/verseny oldalra okosodni.🤭🫶🏼 @Hajnal Ritli ♬ eredeti hang - Ritli Sistas

Barátságok szövődtek

– Nálunk egy videó elkészítése gyorsan és gördülékenyen szokott zajlani, Virággal közösen történnek a forgatások. Az operatőri munkát a testvérem végzi, valamint néha segít az ötletelésben, de inkább improvizálok, az áll hozzám a legközelebb – emelte ki. Mint mondta, a TikToknak köszönhetően már most sok olyan kapcsolatra tudott szert tenni, amiért nagyon hálás. Felkapott hazai tiktokkerekkel, influenszerekkel hamar megtalálja a közös hangot, így mára több közkedvelt videókészítővel is baráti a viszonya. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában