Fergeteges tanévnyitó

2024.09.17. 17:25

yoUDay 2024: több mint 600 fellépő, 20 ezer vendég és több óriási showműsor lesz a Nagyerdei Stadionban – fotókkal, videóval

Világhírű dj-vel, látványos show-val és 600 fellépővel robban majd be a buli a Nagyerdő szívében. Szerda este rendezik meg a yoUDay-t a Nagyerdei Stadionban, melynek részleteiről tájékoztatták a sajtót kedden.

Balogh Efraim

Minden készen áll a fergeteges show-hoz

Forrás: Kiss Annamarie

Fergeteges show-nak ígérkezik a szerda esti a Nagyerdei Stadionban. Már csak egyet kell aludni ugyanis a yoUDay 2024-es felvonásáig, mely garantáltan hatalmas bulit hoz majd el a Debreceni Egyetem hallgatóinak. A szervezők kedd délután számoltak be az esemény részleteiről.

Sajtótájékoztatón számoltak be arról, mi vár a yoUDay látogatóira
Sajtótájékoztatón számoltak be arról, mi vár a yoUDay látogatóira
Forrás: Kiss Annamarie

yoUDay 2024: három show, több mint 600 fellépő és világhírű dj várja a bulizni vágyó egyetemistákat

Végh Veronika, a színpadi show koordinátora kiemelte, rekordszámú fellépőgárda várja a résztvevőket: több mint 600-an szórakoztatják majd a közönséget 5 órán keresztül – ráadásul három show is lesz. Elmondása szerint erre azért is lesz szükség, mert az első 50 perc arról fog szólni, hogy leültessék a több mint 20 ezer érkező embert, az utolsó másfél órában pedig a világhírű Dj Topic fogja csúcsra járatni a hangulatot.

Az énekeseket is beépítjük a show részébe, köztük Szirota Jennifert, az Abrakazabra énekesét is, akit majd ki fognak emelni a táncosok

– osztotta meg Végh Veronika, utalván arra, hogy igen látványos lesz a műsor.

Csont István, a Debreceni Hallgatói Önkormányzat elnöke arról beszélt, hogy teljes mértékben hallgató központú lesz a rendezvény, mivel bevonnak egyetemi diákokat a produkciókba is.

– Nemcsak a debreceni telephelyen tanuló diákokat várjuk, hanem buszokat szerveztünk a Nyíregyházán, Szolnokon és Hajdúböszörményben lévő hallgatóinknak is – összegezte.

Több ponton is át lehet venni a karszalagokat, illetve lesz a helyszínen is pénztár

– Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy tömegközlekedéssel, taxival, esetleg biciklivel érkezzenek a kedves nézők. A könnyebb beléptetéshez karszalagátvételi pontokat helyeztünk ki városszerte, többek között a Fórumban és több egyetemi területen is – hívta fel a figyelmet Török Gergő, a yoUDay szervezője. 

Hozzátette, a nagy érdeklődésre való tekintettel, illetve a külföldi, bankszámlaszámmal még nem rendelkező hallgatók (gólyák) részére helyszíni pénztárakat nyitottak a Nagyerdei Stadionban, ahol 10-től 18 óráig tudják megváltani karszalagjukat a vendégek.

A programterv a következők szerint alakul majd Török Gergő elmondása alapján:

– Délután 2 órakor indulunk a Nagyerdei Víztoronyban egy yoUDay-matinéval, majd a show-val folytatjuk a stadionban (18:30-kor lesz a kapunyitás – a szerk.) hajnali 4-ig, illetve 11 óra után a Hall is megnyitja kapuit, és ott is várjuk a hallgatókat, érdeklődőket Metzker Viktória fellépésével – részletezte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában