Nagy dobásra készül

2024.08.22. 20:01

Húszezres köteggel kavarja a levest és Ferrari-kulcssal eszik – Szoboszlóra látogat „Kőgazdag” Csabi!

A luxusverdák és a köteg pénzzel való „leveskavarás” után a cirkusz lesz a következő megálló a Kőgazdag Fiatalok szereplője számára? Herceg Csabi Hajdúszoboszlóra érkezik, és olyan dologra készül, amelyet eddig nem mutatott meg a nyilvánosság előtt.

Balogh Efraim

Herceg Csabi nagy dobásra készül a hajdúszoboszlói cirkuszban

Forrás:  MW-archív

Herceg Csabi nevét bizonyára sokan hallottátok már, de aki nem ismerné: ő az a 21 éves srác, aki a TV2 Kőgazdag Fiatalok névre keresztelt reality első évadában vált igazán híressé, azóta pedig húszezres köteggel kavarja a levest és Ferrari-kulccsal eszik. A sikere titkát nagy gonddal rejtegető huszonéves férfit legutóbb egy hónappal ezelőtt a Frizbi című műsorban faggatta Hajdú Péter arról, miből él, hogy több millió forintot érő outfitekben járkál, vagyis inkább gurul a nagyon menő, arany és fekete Ferrarijában többek között. Hiába próbálkozott a műsorvezető, ő se kapott választ arra, hogy mi a „kőgazdagság” titka. Lehet először Hajdú-Biharban fogja elárulni? Herceg Csabi egy cirkuszba látogat péntek este, ahol már biztos, hogy valami olyasmiben fogja részesíteni a közönséget, amiről eddig nem nagyon lehetett hallani vele kapcsolatban… 

Herceg Csabi, cirkusz, Kőgazdag Fiatalok, Hajdúszoboszló, Haon, Debrecen
A Kőgazdag Fiatalok első évadja velük indult: PSG Ogli (balról), Filip, Aurél, Szandi, Metta, Kata, Herceg Letti és Herceg Csabi 
Forrás:  MW-archív

Herceg Csabi cirkusz vendége lesz Hajdúszoboszlón... – Fel is lép?

A közösségi médiában (TikTokon és Instagramon) közel 300 ezren követik az egyébként megosztó személyiséget, akinek a videói alá többen is írták már, hogy ennyi pénzből akár jótékonykodhatna is, mint ahogy például Jákob Zoltán teszi.

Augusztus 23-án, péntek este elhallgattathatja (egy időre legalábbis) kritikusait: Herceg Csabi Hajdúszoboszlóra érkezik, és a Mr. Gerald Cirkusz – Extreme & Comedy Show vendége lesz. A szervezők próbálják minél nagyobb titokban tartani, hogy pontosan mi is lesz majd a szerepe, viszont elértük Steingruber Gerald ügyvezetőt, aki részleteket osztott meg velünk az eseménnyel kapcsolatban.

Csabival és a szüleivel már 8-10 éve barátok vagyunk. Szoboszlón együtt szoktunk grillezni, étterembe járni, tényleg nagyon jó kapcsolatot ápolok velük. Az, hogy meghívjuk, egy jótékonysági kezdeményezés apropóján merült fel. Minden évben szoktunk jótékonykodni, Csabival közösen, grillezés közben pattant ki ez az ötlet a fejünkből, hogy kb. 1000 hátrányos helyzetű embernek tartsunk előadást

– részletezte Gerald.

Ráadásul, teljesen ingyenesen vehetnek részt az eseményen a nehéz körülmények között élő emberek, akiket Hajdúszoboszlóról és vonzáskörzetéből is várnak a szervezők.

Herceg Csabi, cirkusz, Kőgazdag Fiatalok, Hajdúszoboszló, Haon, Debrecen
Herceg Letti és Herceg Csabi már a népszerű reality műsorban is egy párt alkottak
Forrás:  MW-archív

Vajon kiderül az is, hogy Herceg Csabi mivel foglalkozik?

Jóllehet, péntek este sem az lesz a show lényege, hogy Herceg Csabi mivel foglalkozik, Mr. Gerald mégis számít arra, hogy fogják őket érni negatív hangok barátja hatalmas vagyona miatt. Leszögezte, nekik kizárólag az a céljuk, hogy támogassák a hátrányos helyzetű embereket. Aki pedig szeretné látni online, hogy előadást tart, vagy pontosan mit is fog csinálni a kőgazdag fiatal Hajdúszoboszlón, Herceg Csabi TikTok- vagy Instagram-csatornáján követheti majd, mivel többször is be fog jelentkezni élő adásban.

Egyébként nem Herceg Csabi az egyetlen ismert, mainstream személy, akit idén nyáron vendégei között tudhatott Mr. Gerald: korábban KKevin is járt náluk forgatott klipet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában