Helyi bulvár, celeb

2024.09.06. 20:21

Újra ott van OnlyFans-en a debreceni exvillalakó, azt is elárulta, mire költi a bevételt

Azt mondta, már nem pörög annyira az erotikus platformja, mint régen, de még így is megéri neki. Az ebből származó bevételből távolabbi célokat finanszíroz VV Piros.

Haon.hu

Újraindította OnlyFans-oldalát a debreceni VV Piros, azaz Varga Piroska, hogy az onnan származó bevételből finanszírozni tudja a budapesti tanulmányait. „Főként azért volt prioritás, hogy felköltözzek Budapestre, mert egy éve járok női szabó iskolába. Nagyon sokat ingáztam Debrecen és Budapest között az elmúlt évben úgy, hogy mellette két állásban is dolgoztam, tehát mindenképpen fel kellett költözzek, hogy ne szakadjak bele a folyamatos utazásba” – mondta a napokban a Ripostnak az egykori valóságshowsztár, aki már át is vette új albérlete kulcsait, és jelenleg költözködik.

VV Piros visszatért az OnlyFans-re
VV Piros visszatért az OnlyFans-re
Forrás: VV Piros / Ripost

Nem akar másoktól függeni VV Piros, inkább mindent megteremt saját magának

VV Piros most tehát az iskolára koncentrál, de azért azt elárulta még, hogy érez némi visszaesést erotikus vállalkozásában, mióta abbahagyta, azonban még így is megéri neki. 

Most nem úgy megy az OnlyFans, mint mondjuk két éve, de őszintén nem is bánom, mert amire létrehoztam, annak tökéletesen megfelelő

– adott helyzetjelentést a lapnak Piros, aki saját bevallása szerint először elborzadt, amikor meglátta a fővárosi albérletárakat. Azt mondta, le kell tudni tenni minimum 1 millió forintot, ami még 2 munkával is nagy kiadás, „amit az OnlyFans-bevétel azért tud kompenzálni”.

Végezetül pedig hozzátette:

inkább megteremtem magamnak, mint más lányok, akik gazdag pasikra csimpaszkodnak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában