Oktatás

2024.09.16. 10:45

Pályázatot hirdettek a böszörményi tankerület diákjainak

Három kategóriában várják a jelentkezéseket. Jelentkezni a HBKIK honlapján található űrlap segítségével lehet.

Haon.hu

A HBKIK Hajdúböszörményi Területi Szervezete „Mesterségek címere…” címmel pályaválasztási témájú rajz-, irodalmi és fotópályázatot hirdet a Hajdúböszörményi Tankerületi Központ illetékességi területén működő óvodába/iskolába (állami, egyházi, magán, alapítványi) járó 3–6 / 6–10 / 10–14 / 14–18 éves korcsoportba tartozó gyerekek számára három pályázati kategóriában.

Fotópályázatot hirdetett a HBKIK a hajdúböszörményi tankerület diákjainak
Fotópályázatot hirdetett a HBKIK a hajdúböszörményi tankerület diákjainak
Forrás: illusztráció / MW-archív

Az erről szóló közlemény szerint a rajzpályázatra A4 vagy A3 méretű, tetszőleges szabadkézi technikával (ceruza, zsírkréta, pasztellkréta, vízfesték, tempera, kollázs stb.) készült kétdimenziós (nem térbeli) alkotásokat várnak. Az irodalmi pályázat maximum 30 soros verset maximum 3000 karakter terjedelmű mesét maximum 6 ezer karakter terjedelmű novellát lehet küldeni. A fotópályázatra a 14–18 éves korcsoportba tartozó tanulóktól várnak maximum 3 MB méretű fotókat.

A pályamunkákat kizárólag online módon lehet beadni, ezen a weboldalon. A pályamunkák beküldési határideje: 2024. november 6. A pályázati kiírás itt érhető el.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában