Bulvár

2 órája

Sokan csak elkényeztetett, gazdag kislánynak tartották Cserpes Laurát

Sokan rosszul ítélték meg a debreceni származású énekesnőt. Cserpes Laura arról beszélt, mikor változott ez meg.

Haon.hu

Javában zajlik a Megasztár válogatója, amely során már több tehetségesnek ígérkező énekesjelölt továbbjutott a középdöntőbe. Az egyik például ifj. Schobert Norbert volt, aki megosztotta a zsűrit és a nézőket is. Az öttagú ítészcsapatból három végül igennel szavazott, így újra megmérettetheti magát, de akadtak olyan hírességek, akik nem értettek egyet ezzel. Ilyen volt például Kökény Attila is, aki egyszerűen közölte: ő nem juttatta volna tovább. Most azonban Cserpes Laura kiállt a katonának állt fiatal mellett, mondván, ő első kézből tudja, milyen az, amikor a családja miatt ítélnek meg valakit – írja a Bors

Cserpes Laura elmondta, sokszor elkényeztetett kislánynak tartották
Cserpes Laura elmondta, sokszor elkényeztetett kislánynak tartották
Forrás: Bors

Laura úgy fogalmazott, az Ázsia Expresszben való szereplése volt az, ami végül áttörést hozott számára abban, hogy az emberek elhiggyék, sikeres karrierje a saját érdeme:

Sokszor megkaptam, hogy én egy elkényeztetett, gazdag kislány vagyok. És körülbelül az első interjúkról mindig úgy mentem haza, hogy mondta a riporter: hű, veled milyen jól el lehet beszélgetni, de jófej vagy!

– mesélte az énekesnő. Hozzátéve, eleinte örült ennek, ám idővel, miután sorra kapta az ilyen megjegyzéseket, már fordult a kocka.

– Mikor már a századik ilyen volt, elkezdtem gondolkodni azon, hogy mit gondolnak rólam igazából? És én pontosan jól tudom ebből kifolyólag, hogy milyen nehéz ez akár a Norbi esetében. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában