Kóstolnád? Debreceni influenszerek rakták össze a Meki limitált menüjét

Saját dizájnnal, egyedi logóval és ötféle kajával támad a felnőtt Happy Meal Menü. Az ajánlatot a TheVR rakta össze, és a jövő héttől lehet megvásárolni.

Haon.hu

Magyarországra is megérkezik a McDonald's felnőtt Happy Meal Menüje, amelynek arca a debreceni TheVR lesz majd, számolt be a Világgazdaság. Az ország első számú influenszerei pénteken élő adásban jelentették be, hogy az ő összeállításukkal lesz elérhető a limitált ajánlat, amely Spanyolországban például a Jóbarátok előtt tiszteleg.

A TheVR állított össze felnőtt Happy Meal Menüt a McDonald"snak
A TheVR állított össze felnőtt Happy Meal Menüt a McDonald"snak
Forrás: Világgazdaság / TheVR

Fábián István és Komzsik János egyedi, gamer tematikájú videóban jelentette be a menüt, ami a TheVR mekis kedvence néven lesz elérhető az éttermekben október 14-től. Lehet majd találni benne

  • egy Sajtos McRoyalt, 
  • 4 db csirkefalatot,
  • közepes sült krumplit, 
  • édes-savanyú szószt
  • és almáspitét is.

A dobozán pedig a TheVR saját dizájnja és logója látható, figura viszont a spanyol Jóbarátok-menüvel ellentétben sajnos nem jár hozzá.

A VG emlékeztetett, hogy a TheVR már korábban is dolgozott együtt a McDonald’s Magyarországgal fizetett hirdetés formájában, akkor a Dupla Big Macet és az ahhoz tartozó szószt népszerűsítették, valamint nemrég a TikTok csatornájukra készült egy rövid reklám, amiben Pisti újból kifejtette, hogy a paradicsomnak nincs helye a burgerekben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában