Celeb

3 órája

Újra rátalált a szerelem a TV2 híradósára, Vitányi Juditra?

A TV2 híradósa épp Görögországban nyaral, de arra nagyon odafigyel, hogy még véletlenül se mutassa meg a világnak, kivel ment. Nem lehetetlen, újra rátalált a szerelem Vitányi Juditra.

Nagy Emese

Vitányi Judit közel 10 napja Görögországban nyaral

Forrás: Instagram/Vitányi Judit

Az egyik legnépszerűbb szigeten, Santorinin nyaral a TV2 hajdúnánási híradósa, Vitányi Judit. A népszerű műsorvezető október 2-án posztolt először egy képet Instagram-oldalán Görögországból, azóta pedig nap mint nap megörvendezteti követőit egy-egy fotóval, vagy sztorival. A táj gyönyörű, és Vitányi Judit is csak úgy ragyog a felvételeken, viszont egyre gyanúsabb az, hogy közel 10 napja egyetlen egy képet sem osztott meg arról, kivel érkezett a görög szigetre. Mint ismert, a sokak által kedvelt műsorvezető idén áprilisban közölte, hogy véget ért a kapcsolata a vőlegényével, akivel 6 éven át alkottak egy párt.

Vitányi Judit nem lehetetlen, hogy újra szerelem
Nem lehetetlen, hogy Vitányi Judit újra szerelmes
Forrás: Instagram/Vitányi Judit

Újra rátalált a szerelem Vitányi Juditra?

Még áprilisban számolt be róla az Origo, hogy Vitányi Judit kezét 2021-ben kérte meg párja, Péter egy görögországi nyaralás során, de azóta sem házasodtak össze, ami már elég árulkodó jel volt arra, hogy valami nincs rendben köztük. A Tények műsorvezetője a találgatásokat követően elárulta, valóban felbontották a jegyességet. Vitányi Judit csak ritkán beszél a magánéletéről, így a szakítással kapcsolatban is csak szűkszavúan nyilatkozott. 

Nem szeretnék erről bővebben beszélni, mert még nagyon friss és fájdalmas az élmény, de valóban véget ért a párkapcsolatom

 – fogalmazott áprilisban Vitányi Judit.

Ki lehet Vitányi Judit új párja?

A bejelentést követően a műsorvezető később sem beszélt a magánéletéről, azonban most úgy tűnik, újra rátalált a szerelem. 

A jelenlegi helyzet félelmetesen hasonlít arra, ami Megyeri Csilla és exe, illetve jelenlegi párja körül volt. A Haon is beszámolt arról augusztusban, hogy Megyeri Csilla és párja, Zsolt szakítottak, később pedig a műsorvezető arról posztolt, hogy Olaszországban sütteti magát. – A műsorvezető épp Olaszországban nyaral, de arra nagyon odafigyel, hogy még véletlenül se mutassa meg a világnak, kivel ment. Naponta több posztot is megoszt az Instagram-oldalán, de minden fotón egyedül élvezi a strandolást – írtuk meg.

Vitányi Judit nem csak szelfiket oszt meg, valaki fotózza őt, sőt, nem akármilyen videók is készülnek a gyönyörű műsorvezetőről. Ki tudja, talán kibékült egykori vőlegényével, vagy újra rátalált a szerelem egy másik férfi oldalán. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában