Helyi életstílus

2024.06.24. 11:39

A legszebbek közé választották a debreceni kötődésű lányt a Miss World Hungary döntőjében

Eldőlt, kik a legszebbek Magyarországon. A top mezőnybe Szivos Dalma Rebeka is bejutott.

Kosztin Éva

A debreceni kötődésű lány a legszebbek krémjébe került

Forrás:  MW-archív

Vasárnap este a tartották a Magyarország szépe - Miss World Hungary verseny döntőjét. Mint arról korábban beszámoltunk, a mezőnybe egy Debrecenben élő szegedi lány, Szivos Dalma Rebeka is bejutott. A balatonfüredi felkészítő táborban elért eredményei alapján már sejthető volt, hogy a legjobbak közé körül, ugyanis az egyik alverseny, a Miss Natural Beauty, azaz a legszebb természetes szépség díját neki ítélték oda.

miss hungary, magyarország képe, szivos dalma rebeka
Szivos Dalma Rebeka már a felkészítő táborban elvarázsolta a zsűrit
Forrás:  MW-archív

Eredetileg 16 versenyzőt válogattak be a legszebbek közé, de még a döntő előtt egészségügyi okok miatt az egyikőjük, Pirlot Ráhel feladta a versenyt. A vasárnapi döntőben 15 szépségkirálynő-jelölt négy különböző összeállításban vonult fel, a különböző koncepciók alapján kiválogatott estélyik és koktélruhák mellett a foci eb-vel összekacsintva a magyar válogatott mezében is láthattuk a lányokat.

Szivos Dalma Rebeka a csúcsmezőnybe jutott

Viszont a kocka pörög, a létszám csökken - ahogyan azt Dopeman is megénekelte annak idején, és az este végén a 15 lányból már csak az az 5 állhatott a színpadon, akiket a Jákob Zoltán vezette szakmai zsűri a legszebbnek talált. A zsűriben az egykori Nagy Ő munkáját többek között Rogán-Gaál Cecília, Sarka Kata és Kulcsár Edina is segítette.

Katzenbach Andreával, Horváth Alexandrával, Kiss Kamillával és Cseh Jázminnal együtt jutott a legjobb 5 közé a 21 éves debreceni kötődésű Szivos Dalma Rebeka is. Az eredményhirdetésen fáradhatatlanul ragyogó mosollyal várta, hogy a fejére kerül-e a korona, a top háromba azonban már nem választották be.

miss world hungary, magyarország szépe, katzenbach andrea
Katzenbach Andrea lett a 2024-es Magyarország szépe - Miss World Hungary
Forrás: mediaklikk.hu/magyarorszagszepe

A 2024-es Magyarország szépe - Miss World Hungary első 3 helyezettje:

  1. Katzenbach Andrea
  2. Cseh Jázmin
  3. Horváth Alexandra

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában