Beruházás

2024.07.01. 17:01

Újabb debreceni utcában kezdődött útfelújítás – fotókkal

Teljes útzár mellett kezdődött meg július 1-én a Tóth Árpád utca nagyfelületű útfelújítása. A beruházás előkészítő munkálatokkal vette kezdetét, a részletekről Orosz Ibolya Aurélia önkormányzati képviselő a helyszínen beszélt.

Haon.hu

Előkészítéssel kezdődtek meg a munkálatok a Tóth Árpád utcán

Forrás: Molnár Péter

A képviselő elmondta, hogy a Debrecen 2030 program keretében lakossági kérésre újítják meg a Tóth Árpád utcát. A beruházás során az elhasználódott aszfalt-kopóréteg lemarását követően megtörténik az új aszfalt-kopóréteg terítése. A kivitelező ezzel egyidőben elvégzi a meglévő közműszerelvények szintbe emelését, amennyiben szükséges, úgy a lokális kötőréteg-cserét, valamint a meglévő padka rendezését – olvasható a Debreceni Városháza közleményében. 

A beruházás június 1-én kezdődött
A beruházás június 1-én kezdődött
Forrás: Molnár Péter

A beruházás 140 méteren bruttó 24 millió forintból valósul meg.

A munkák – az időjárási viszonyok függvényében – várhatóan 2024. július végéig befejeződnek, de a kivitelező mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb elkészüljenek a munkákkal.

Orosz Ibolya Aurélia a közlekedőket arra kérte, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett ideiglenes közúti jelzéseknek megfelelően, fokozott óvatossággal közlekedjenek!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában