<3

2024.08.28. 15:19

Kollégát kapott Bandi, a Látókép halőrcicája

Cirmi is szolgálatba állt, így megduplázódott az egérőrség létszáma. A két cica, mint az a Látóképi-tározó fotóján is látszik, hamar egymásra talált.

Haon.hu

Új lakója van a Látóképi-tározónak, most viszont nem uszonyos, hanem négylábú állatot köszönthettek a Debrecen melletti horgásztónál, számolt be a tározó közösségi oldala nyomán a Pecaverzum

bandi cirmi látóképi-tározó
Bandi és Cirmi immár együtt vigyáz a Látóképi-tározóra
Forrás: Facebook / Látóképi-tározó

A halőrház kedvelt lakója, a horgászok szeretett macskája, a fekete színű Bandi cica már évek óta felügyeli a portát, és tartja rettegésben a környéken élő rágcsálócsaládokat. A macska nemrég társat kapott, ha úgy tetszik, kollégát. Cirmi elég rossz bőrben érkezett a tóhoz, de egy kis állatorvosi kezelés után szépen fejlődik, és most már ketten látják el a mindennapi feladatokat. Ahogy a képek mutatják, nagy az egyetértés, igazi barátság alakult ki a két kis kandúr között. A rágcsálók pedig hatványozottan aggódhatnak innentől.

Mint a lap is emlékeztet, Bandi cica élete tavaly augusztusban veszélybe került, amikor elütötte őt egy autó a halőrháznál, három helyen törött el a lába. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában