Kedvesség

2024.09.13. 17:54

Debreceni tűzoltók napját aranyozta be Ica néni – szívmelengető történet!

Sokszor egy kedves gesztus is elég a boldogsághoz. A debreceni tűzoltók napját Ica néni aranyozta be, amivel – ha lenne ilyen díj –, biztosan elnyerné a napi cuki trófeát.

Nagy Emese

Ica néni sztorija kimeríti a napi cuki kategóriát Debrecenben

Forrás: Kemecsei Csaba/Instagram

Olvasóink számos szívmelengető történetet olvashattak már a Haonon, most újabb kedves sztorival bővül a repertoár. Ica néni kiscsészéi, a nő, akinek van stílusa! – ezzel a felütéssel kezdte Instagram posztját a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pénteken, szeptember 13-án. Kiderült, az eset a napokban Debrecenben történt, amikor egy nagyméretű, lehasadt faághoz riasztották a tűzoltókat, Ica néni pedig igazi nagymamaként járt el, és nem volt rest meghálálni a segítséget. Mint írják: Ica néni egy zord reggelen különlegesen díszes csészékben szolgálta fel a kávét a lánglovagoknak. Ezzel a gesztussal háláját fejezte ki, hiszen a debreceni tűzoltók egy nagydarab, csúnya és ráadásul veszélyes faágat távolítottak el a portájáról. 

Nagyon sok kedves ember szokta meglepni a káreseteknél a tűzoltókat, teával, vízzel vagy kávéval, Ica néni tálalása azonban igazán különleges volt. Ilyen díszes kiscsészékből még a kávé is máshogy esett a fiúknak

 – osztotta meg a Haonnal Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. 

Nem kávéért csináljuk. De köszönjük, Ica néni, nagyon jólesett! – zárul az Instagram-bejegyzés.

 

Ica néni sztorija kimeríti a napi cuki kategóriát Debrecenben
Kedves gesztussal hálálkdott a debreceni tűzoltóknak Ica néni
Forrás: BM Országos Katasztrófavédelem /Instagram

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában