<3

2024.09.09. 16:37

Jó fej alkalmazott segített egy anyukának a Piac utcai kormányablakban – nem maradt el a köszönet

Az édesanya a Facebookon osztotta meg, mi történt vele hétfő reggel. Az anyuka 10 hónapos csecsemőjével érkezett ügyet intézni a kormányablakba, de arra nem számított, hogy nagyon sokan lesznek. Ekkor azonban jött egy készséges dolgozó.

Haon.hu

Igazán szép dolog történt hétfő reggel egy debreceni anyukával, aki a 10 hónapos kisfiával ment be ügyet intézni a Piac utcai kormányablakba. A nő a Debrecenben Hallottam nevű Facebook-csoportban írta le részletesen a sztorit, ami minden bizonnyal nagyon feldobta az egész napját.

Édesanyával volt nagyon jó fej egy alkalmazott a Piac utcai kormányablakban
Extrán kedves volt a Piac utcai kormányablak alkalmazottja
Fotó: Szakony Attila / Forrás: illusztráció / MW-archív

Azzal kezdte, hogy személyiigazolvány-cserére mentek a hivatalba, és mivel korai időpontot választott, úgy gondolta, kevesen lesznek majd. Nos, nem így történt: a sorszámadásnál kiderült, hogy sokat kell várni, mert rengeteg az ügyfél. Ezután a nő elment fényképet csináltatni, majd leültek várakozni, az idő viszont lassan telt, és egyre több ember lett a bejegyzés szerint.

Kb. 40 perce várakoztunk, mire az egyik ott dolgozó kedves hölgy szólt nekem, hogy jöjjön, anyuka. Nagyon kedves volt, és iszonyat jólesett, nem azért, mert én nem tudnék várni a soromra, hanem a kisfiam miatt

– írta az édesanya, aki a poszt végén köszönetet mondott a „kedves szőke hajú hölgynek”.

Igenis vannak jó emberek

– fűzte még hozzá, de a kommentelők is csak dicsérni tudták a kormányablak munkatársát.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában