Spiritualitás

2 órája

Kamu, puszta véletlen, vagy tényleg működik? Debreceni lélekhangkezelővel beszélgettünk

Véletlenül bukkantunk rá az interneten szörfözgetve, hogy ilyen szolgáltatás is létezik Debrecenben. Utánajártunk, hogyan zajlik egy lélekhangkezelés, és hogyan változtatja meg a beszámolók szerint az emberek életét. Sipos Ágnes a napokban osztotta meg a tapasztalatait a Lélek Kuckóm nevű kezelőjében.

Kosztin Éva

Sipos Ágnes a kezelőjében fogadott minket

Forrás: Molnár Péter

Füstölők illata, egy kanapé és egy masszázságy töltötte be a teret a kezelőben, amikor megérkeztünk a lélekhangról beszélgetni. – Egy ismerősöm ajánlotta a módszert, akinek sokat segített, én csak annyit tudtam, hogy  kioldja a blokkokat. Röviden arról van szó, hogy egy inga segítségével megnézzük, melyik életterületen vannak körülöttünk negatív energiák, és ezeket tisztítjuk – magyarázta Ágnes. – Volt például nálam egy srác, aki már lassan egy éve szeretett volna kiköltözni külföldre, de valami mindig megakadályozta. Harcolt a bürokráciával, állandóan visszadobták a papírjait, és az egyik vendégem javasolta neki, hogy jöjjön el hozzám. Lélekhangoztunk egyet, és 2 nap múlva minden összejött, októberben költöznek – osztotta meg a legutóbbi sikersztoriját.

lélekhang, sipos ágnes
A lélekhang az ingán keresztül szólal meg
Forrás: Molnár Péter

Milyen átkot szedtél le rólam? – kérdezte állítólag egy másik vendége, aki párkapcsolati problémával kereste fel. 

Nagyon szeretett volna párt találni a kliensem, de egyáltalán nem járt sikerrel. Az inga azt mutatta, hogy az értéktelenség érzése volt nála beragadva, ezért azt oldottuk ki. A kezelés után elkezdték megrohamozni a potenciális jelöltek, folyamatosan írtak neki. Nem lett rögtön párkapcsolata, de látszott, hogy végre megindult a folyamat

 – mondta Ágnes.

Hogy beszél hozzánk a lélekhang?

A lélekhang egy ingán (nem indán, az Tarzan!) keresztül kommunikál velünk, amit Ágnes kezel. Mielőtt azonban akár csak egy szót is szólhatna bárki, elő kell készíteni a terepet, megtisztítani a teret, de itt nem arról van szó, hogy bárki is gyorsan felmosót vagy portörlőt ragad. – A negatív energiáktól tisztítom meg a teret, ehhez leginkább palo santo füstölőt alkalmazok: meggyújtom, és átfüstölöm vele a kezelőt. Emellett gyakran használok tingsát, ami egy két cintányérból álló, tibeti rituális hangszer. Ha egymáshoz ütöm a két cintányért, magasan csengő hangot hallat, aminek a rezgése szintén kiváló tértisztító – részletezte.

lélekhang, sipos ágnes
Asztalka a kezelőben – a jobb oldalon lévő tingsa hangja remek tértisztító
Forrás: Molnár Péter

Elmondta, miután megérkezik a vendég a megtisztított rendelőbe, leülnek a kanapéra, és előkerül az inga. Ágnes megmutatta, hogy egy olyan papírlap fölé tartja, amelyen előre felírt szavak és kifejezések szerepelnek. 

Ez egy kicsit hasonlít ahhoz, mint amikor a filmekben (vagy a profibbak élőben) egy tábla segítségével beszélgetnek a szellemekkel, csak itt nem betűnként, hanem szavanként haladnak egyre közelebb a megfejtéshez. 

A vendég valamilyen szándékkal érkezik, hogy min szeretne változtatni, és az adott témával kapcsolatban megkérdezzük, mi van a probléma mögött. Az inga megjelöl egy területet, ezután erre fókuszálunk: új papírhoz lapozunk, ahol a téma még részletesebben ki van bontva. Több kör után például eljuthatunk oda is, hogy az akadályokat az étkezési szokásainkban, azon belül a gabonákban kell keresni, és kideríthetjük, konkrétan mit nem szabad ennünk, de akár az is kijöhet, hogy az édességekre kell figyelni. Ez nem feltétlenül a csokievést jelenti, hanem azt is, ha nagy kanállal habzsoljuk az életet 

– ismertette Ágnes a módszertant, aminek a titka a tisztításban rejlik.

Amint ugyanis megjelöl az inga egy problémás területet, addig mozog körbe-körbe, amíg onnan el nem távolítja az összes negatív energiát. – Végső soron nem az a lényeg, hogy mi okozza az akadályokat, hanem hogy oldjuk fel őket. Nem is emlékszem, hogy a külföldre vágyó vendégemnél mi okozta a blokkot, nem szoktam ezeket megjegyezni – avatott be.

Mivel a filmekben ritkán van jó vége, ha valaki egy inga segítségével beszélget, rákérdeztünk, lehetséges-e, hogy a kérdéseinkkel megnyitunk valami átjárót, amin aztán kénye-kedve szerint közlekedik a világok között boldog és boldogtalan (de inkább boldogtalan). Ágnes azonban megnyugtatott, egyáltalán nem jár ilyen mellékhatásokkal a lélekhangozás.

Masszázzsal együtt még hatékonyabb

Arról is beszélt, hogy szívesen kombinálja a lélekhangot más kezelésekkel. A helyiségben lévő masszázságy és a falon sorakozó masszőroklevelek láttán nem is volt olyan nehéz kitalálni, hogy vajon mivel. Kezdetben a családon és a barátokon gyakorolt, figyelte a tőlük kapott visszajelzéseket.

A nagymamám miatt kezdtem talpmasszázst tanulni, mert nagyon fájt a lába, a boltba elmenni is nehézkes volt neki. Elkezdtem kezelni, és nem csak a mozgása javult sokat, az emésztését is hosszú évtizedek után rendbe tette

 – osztotta meg.

Kiemelte, a kedvence azonban az úgynevezett metamorf masszázs, amikor a gerinc reflexpontjait érinti a lábfejen, a kézfejen és a nyakon lévő fejen is. Elmagyarázta, hogy a gerinc nagyon sok információt tárol, sokszor transzgenerációs mintákat is. 

A transzgenerációs minták jelentőségével kapcsolatban emlékeztetett az Emory Egyetem mára közismertté vált kísérletére, amelyben kimutatták, hogy ha az egereket áramütés éri egy bizonyos illat kíséretében, akkor az unokáik is érzékenyek lesznek az adott illatra még akkor is, ha őket semmilyen hatás nem éri egyidejűleg.

 – A gerinc reflexpontjainak a stimulálásával ezeket  a múltból hozott blokkokat tudjuk oldani. Nagyon érdekesnek találom az energiák világát, amikor metamorf masszázst végzek, mindig meditatív állapotba kerülök – tudtuk meg.

lélekhang, sipos ágnes
Ágnest egyre többen keresik fel a problémáikkal
Forrás:  Molnár Péter

Hókusz-pókusz az egész, vagy tényleg működik a lélekhang? Úgy tűnik, Ágnes vendégei szerint az utóbbi, a debreceni nő nemrégiben fel is mondott a munkahelyén, hogy ezentúl teljes munkaidőben tudja kiszolgálni a megnövekedett igényeket. És mi van azzal, aki nem hiszi? Nos, az az ismert folyamatnak megfelelően járjon utána.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában