Utazás

2024.06.12. 18:34

Fontos turisztikai díj került Debrecenbe és Hajdúszoboszlóra

Kiosztották Az utazó magazin díjait szerdán. A gálán a debreceni és a szoboszlói fürdő is kapott oklevelet.

Haon.hu

Átadták Az utazó magazin szavazása alapján 2023-as teljesítményüket értékelve a legjobb magyarországi és határon túli turisztikai szolgáltatóknak járó díjakat szerdán Budapesten, írja az MTI. Debrecen és Hajdúszoboszló is örülhetett.

utazás hajdúszoboszló debrecen hungarospa turizmus
A debreceni Aquaticumot is díjazták Az utazó magazin szerdai gáláján
Forrás: Napló-archív

Az okleeveleket Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke és Érsek M. Zoltán, Az utazó magazin főszerkesztője közösen adta át a díjazottaknak.

Egy Debrecennek, egy Hajdúszoboszlónak

Ami Hajdú-Bihart illeti, a vármegyébe két díj is került: Az év víziparkja az Aquaticum (Debrecen), Az év gyógyfürdője pedig a HungaroSpa Aquapark (Hajdúszoboszló) lett.

utazás hajdúszoboszló debrecen hungarospa turizmus
A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. elismerését Czegle-Pinczés Enikő vezérigazgató vette át
Forrás: Hungarospa.hu

A további díjazottak

Az év üzleti szállodája a Kempinski Hotel Corvinus Budapest, Az év kutyabarát szállodája a Dráva Hotel Thermal Resort, Az év wellness szállodája az Ensana Thermal Aqua Health Spa Hotel lett. Az év családbarát szállodája címet a Hotel Kapitány Sümeg, Az év felnőttbarát szállodája címet a Minaro Hotel Tokaj, Az év konferencia szállodája címet a Novotel Budapest Centrum képviselője vehette át. Az év zöld szállodája Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa, Az év szálloda üzemeltetője a Zeina Hotels Budapest lett.

Az év vidéki étterme a győri Belga Étterem és Söröző, Az év szállodai étterme a Yellow Bistro & Bar, Az év magyaros étterme a Lajosmizsén található Tanyacsára, Az év budapesti étterme a Rosenstein lett.

Az év utazási irodája a Z(s)eppelin, Az év wellness fürdője a Gyulai Várfürdő, Az év turisztikai városa Győr, az év Lounge & Bárja a White Raven Skybar & Lounge, Az év tranzit szállodája az Airport Hotel Budapest, az év légitársasága a Wizz Air lett. Az év turisztikai személyiségének járó díjat Klemm Balázs vehette át.

Az év vajdasági magyar étterme a Huszárlángos (Szabadka), Az év vajdasági magyar szálláshelye a Royal Hotel (Zenta), Az év erdélyi szálláshelye a Gyilkostó Hotel, Az év erdélyi magyar étterme a Kicsi Gomba lett. Az év felvidéki magyar szálláshelye a St. Peter Vini (Komáromszentpéter), Az év felvidéki magyar étterme a Csölle Pepo Halászcsárda (Lég), Az év muravidéki magyar étterme a Hancsik Falusi Turizmus (Dobronak), Az év muravidéki magyar szálláshelye a Domonkosfai Porta (Domonkosfa), Az év horvátországi magyar szálláshelye a Kollár Pincészet, Az év horvátországi magyar étterme pedig a Darócz Étterem lett.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában