Időjárás

2024.06.02. 08:32

Vasárnap is pusztít zivatar, vagy szusszanhatunk egyet? Itt az előrejelzés!

A hét utolsó napjára is adtak ki figyelmeztetést a meteorológusok, de nem Hajdú-Biharra. Vármegyénkben, úgy néz ki, nem várható heves időjárási jelenség.

Haon.hu

Gomolyfelhők mellett napos időre számíthatunk. Zápor reggel északnyugaton, napközben az Északi-középhegységben fordulhat elő. Gyenge marad a légmozgás. 25 fok körül alakul a hőmérséklet, olvasható a Köpönyeg.hu vasárnapi országos időjárás-előrejelzésében.

vihar debrecen időjárás
Szombaton vihar szántotta fel Debrecent. Vasárnap szerencsére jóval nyugodtabb lesz az időjárás
Forrás: Haon

Időjárás: mi várható Hajdú-Biharban?

Hajdú-Biharban a szombati pusztító zivatar után ezúttal várhatóan nyugodtabb lesz a helyzet. Debrecenben és környékén 24 fok lesz a legmelegebb órákban, csapadékra egyáltalán nem kell számítani.

A HungaroMet mindössze két nyugati vármegyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést zivatarveszély miatt. Mint írták, ma délután, este északnyugaton, nyugaton, elsősorban a határ közelében (Sopron, Szombathely térsége) előfordulhatnak zivatarok . A késő esti, éjféli óráktól nyugaton, délen is kialakulhatnak.

Orvosmeteorológia

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Az erőteljes nappali felmelegedés az arra érzékenyeket megviselheti, náluk fejfájás, szédülékenység jelentkezhet. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában