Sziréna

2023.06.22. 15:10

Folytatódott a kábítószer elleni harc – Hadházon fogtak el egy férfit – videóval

A helyi lakos otthonában fogadta vásárlóit.

A nyomozók június 20-án reggel a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatásaival közösen fogták el a férfit

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya egy férfivel szemben – tudatta a police.hu csütörtöki közlésében.

A kábítószer elleni harc újabb hajdú-bihari állomása Hajdúhadházon volt. Egy, a nyomozók előtt már ismert helyi lakos neve merült fel a tiltott szerek árusításával kapcsolatban. A 41 éves férfi kábítószer-kereskedelem miatt csak bűnügyi felügyelet hatálya alatt tartózkodhatott otthonában, mégis úgy döntött, hogy korábbi kereseti forrásához ragaszkodik. Otthonában fogadta a vásárlóit, akik az előre kiporciózott, „kristály” névre keresztelt kábítószert vásárólhatták meg tőle, adagonként ötezer forintért.

A nyomozók június 20-án reggel a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatásaival közösen fogták el a férfit, akit gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában