Sziréna

2023.12.21. 12:13

Továbbra is súlyos, életveszélyes állapotban van a debreceni frontális baleset sérültje

Az egyetem a szerda reggeli gázolás sérültjének az állapotáról is adott tájékoztatást.

Haon.hu

A baleset sérültje továbbra is életveszélyes állapotban van

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Ahogyan arról szerdán beszámoltunk, két olyan baleset is történt Debrecenben, amely személyi sérüléssel végződött. Kora reggel egy gyalogost ütöttek el a Nagyállomásnál, aki súlyos sérüléseket szenvedett, majd délelőtt egy nyerges vonató és egy platós gépkocsi ütközött össze frontálisan a BMW körúton, amelyben az egyik sofőr életveszélyes sérüléseket szerzett.

A két eset kapcsán megkerestük a Debreceni Egyetem M. Tóth Ildikó Sajtóközpontját, amely közölte, hogy 

a BMW körúton történt baleset helyszínéről egy sérültet szállítottak súlyos, életveszélyes állapotban a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusára. Mint írták, a sérültet jelenleg az intenzív osztályon ápolják, állapota változatlan, továbbra is súlyos, életveszélyes.

Közölték továbbá, hogy a Nagyállomás közelében történt gyalogosgázolás helyszínről végtagsérülésekkel szállítottak egy sérültet a DE KK Kenézy Gyula Campusra. Az érintettet megoperálták és jelenleg a Traumatológiai Osztályon kezelik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában