Ügyeleti hírek

2024.01.02. 08:47

Felborult autóhoz és betonkerítés közé szorult kutyához riasztották az év első napján a hajdú-bihari tűzoltókat

Haon.hu

Rosszul indult az év az autósnak

Forrás: Napló-archív

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn kora hajnalban Derecske és Földes között, a 4803-as számú úton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd az egyik sérült járművet letolták az útról - olvasható a katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában. 

Megcsúszott, majd az árokban a tetejére borult egy személygépkocsi tegnap hajnalban a 4-es számú főúton, Hajdúszoboszló közelében. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Jelzett a szén-monoxid érzékelő hétfőn délelőtt Hajdúhadházon, a Nagy Sándor József utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók méréseket végeztek az ingatlanban, ahol bebizonyosodott a mérgező gáz jelenléte. A házban ketten élnek, akik nem sérültek meg. A gázszolgáltató szakemberei az ingatlanban üzemelő két berendezést kizárták a rendszerből.

Betonkerítés közé szorult egy kutya feje tegnap délután Debrecenben, a Patay István utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel szabadították ki az ijedt állatot, majd átadták a gazdájának.

Egy lakóház padlástere és egyik szobája égett hétfőn késő délután Konyáron, az Alsósziget utcában. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A mentőszolgálat a ház két lakóját kórházba szállította.

Biztosítékláda égett egy családi házban hétfőn este Nyíradony-Aradványpusztán, a Cserepes tanyán. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók porral oltóval fékezték meg a lángokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában